Styleroom..det var så det började

 
Det var här allting började. På Styleroomhar man möjlighet att lägga upp bilder på sitt hem. Det var så det började för mig innan jag skaffade blogg. Styleroom har numera över 10000 medlemmar och i månadens mail som går ut till alla medlemmar fanns en bild fotad av mig. Kul för mig att se att MINA bilder fungerar i sådana här sammanhang. Jag jobbar på med tanken att starta eget..fota, styla och vem vet en liten butik..drömma är gratis!
 
Nu ska jag fortsätta baka..full rulle här hemma..bilder kommer senare..
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Styleroom..det var så det började”

 1. Japp började också m Styleroom!
  O det du gör är ju inte en dröm längre utan du är klart steget närmare att förvandla det till verklighet!
  O jag ser verkligen fram emot att se fler av dina bilder runtomkring i tidningar, på nätet osv!

 2. Ja visst är drömmar gratis! Vi måste ha drömmar och planera för att sträva framåt.
  Läste i ett av dina inlägg om att blogga. Så är det för mig också, att jag ser mer på det som jag mår bra av, det som är vackert samt att jag kan med kameran focusera på det lilla. Ja allt behöver inte vara stort för att jag ska må bra och för att jag ska kunna njuta.
  Mina må bra stunder kan vara en fika med mannen, svamp-promenad i vår skog, göra saker hemma tillsammans med mannen och familjen.
  Har just nu dataproblem med min dator så jag har smugit in på dotterns dator.
  Kram! Märta

 3. Hej,

  första gången jag är hos dig och det var som att hitta hem. Och är det så konstigt när man är 9.e generationen Linköpingsbo? Jag ÄLSKAR Östergötland, men det har tagit mig nästan 20 år att inse det. Mitt paradis ligger i Rimforsatrakterna där jag är varje sommar. Jag är helt ny på bloggen, men liksom dig är det ett sätt att njuta livet och ventilera tankarna. Hoppas jag en dag har en lika fin blogg som du. Helt klart min favorit. Men med två barn under tre år har jag inte så mycket tid.
  Jag kommer snart tillbaka hit.

 4. Vad kul!!
  Måste titta in där, tror inte jag gjort det nån gång…

  Åh vad du bakar… skickar du hit en bit till mig med 😛

  Ha d gott!
  Kram Hanna

 5. Härliga drömmar du har! Fortsätt drömma, en dag kan drömmarna bli verklighet! Alla borde ha något att drömma om, det hjälper en framåt dagar när det känns motigt och trist.

 6. Det var faktiskt på det viset jag hittade dig!
  Din blogg och dina bilder har utvecklats så mycket under tiden.

  Så spännande att se vad du kommer att syssla med i framtiden… om du fortfarande bloggar då förstå… 🙂

  Stor kram!
  Ann-Christine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *