Killrum

Bjuder på några bilder från min sons rum, titta och njut..hi,hi. Här ska han få ett större rum så vi har tagit bort garderoben. Båda våra barn ska ha garderob i hallen istället. Här Ska det bli liggande vit råspont i snedtaket och på väggen och isolering i väggarna..nu är det jättekallt i detta rum. På den andra väggen i rummet, ej på bild ska det bli New York tapet.
 
 
 
Jag tror det blir toppen, fast jag är en otålig själ. Vår son har fått bestämma det mesta själv. Skulle gärna se att det blev klart igår..:) jag gillar inte renoveringskaos som jag gjorde förr..jag vill bara att det ska bli klart. Men jag är glad över att min man kan göra det och att vi klarar det ekonomiskt. Allt har sin tid..
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Killrum”

 1. Spännande! Tycker själv det är supersvårt att få till det när man har snedtak. Ska bli intressant att se hur ni löser det hela. Har två liknande gästrum som jag bara inte får att funka, just pga det där snedtaket…Jag behöver space..

  Skrattade gott åt ditt senaste inlägg om datakunskap. Kände SÅ igen mig själv. Vet inget men tammesjutton ska jag ha reda på det jag behöver veta! 🙂 Vi hade äppelsmaskiner i skolan men huuu vad svårt det var att lära sig använda dom..

 2. Som jag, jag vill gärna ha renoverat men det skall vara klart innan jag hunnit att blinka helst..
  Detta kommer att bli kanon och sonen kommer att bli nöjd =)

  Kram Mia

 3. Men Lotta!

  Oj… vad ser Jag???
  Jag har vunnit…den fantastiska Farfarspläden! otroligt!!

  SÅ Glad Jag blir 🙂
  De vill skriva lite om Mej också.~~spännande ~~

  Nu måste Jag genast skriva på Min Blogg och länkar till Dej och Kingstonehouse så klart.
  Tack ♥
  ——-

  Nu blir det spännande att se hur sonens rum kommer att bli. Det är kul när barnen börjar bli stora och man får göra lite ungdomsrum av barnrummen.
  Låter häftigt med tapeten/ bilden

  Ha det gott!
  Kram!

 4. Ska bli roligt att följa renoveringen! Kommer säkert att bli jättefint.
  Vi vågar inte riktigt börja med vår renovering för vi vet att renoveringskaoset nog blir långdraget… 🙂

 5. Åh det ska bli så spännande att se resultatet, sonen här ska också få ett nytt (större) rum med snedtak och jag vet inte ens var jag ska börja

 6. Det ska bli skoj att se hur rummet blir. Jag är i färd med att renovera ett pojkrum nämligen.

  Tålamod är bra att ha i renoverinsgtider. Jag vill också alltid att allt ska bli klart direkt. Men, har fått lära mig att det tar sin lilla tid……

  Ha en fin måndag Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *