Några dagar på spa

Här kommer lite bilder från våra spadagarHögby spa. När man är med sin stora tjej så inser man så fort tiden går, hon är inte så liten längre…det är som att umgås med en nära vän.

Så här mysigt var det inne på spaavdelningen. Lagom stort, mysigt och trevlig personal. Jag gillar när man får en personlig relation med ägarna och det inte kostar skjortan:)
Vi var de första gästerna att få pröva utomhuspoolen. Det var så underbart att sitta där i mörkret och titta på månen på kvällen.
Så gjorde vi hamambehandling….himmel säger jag bara!! Vi låg där på varsin bänk och bara njöt.
Rummen var fint inredda…
..och maten så god! På kvällen somnade vi tidigt, så trötta och mätta.

Synd bara att tiden gick så fort. Hoppas på att kunna komma tillbaka till Högby spa snart..om inte annat så ska jag spara till att åka igen …spa det gav mersmak. En investering för kroppen och själen.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Några dagar på spa”

 1. Fint. Inte minst att åka med dottern. Jag skall baske mig göra någonting liknande med min fröken. Min stora tjej som fyllde 7 i förrgår. I går blev lillebror 3. Jag är en stor kille nu mamma. Joråsåatt…

  Hoppas allt är bra med dig. Jag är så trött så trött men på ett bra sätt! Boken snurrar just nu i språk- och faktagranskning. Najs. Snart, snart…
  Kram och sov gott.

  Annakarin

 2. Åh vad det låter och ser härligt ut! Vad mysigt ni måste ha haft det! 🙂 Det är absolut sin kropp man ska investera i. Jag försöker göra något nästan varje månad som en massage, ansiktsbehandling eller bara lite spa hemma! Ibland kan det kännas som lyx att bara måla naglarna! 😀

  Hoppas ni får en skön helg, för min del väntar en loppisrunda, det älskar jag!

  Kram Miriam

 3. Åh, allt det där är så bra för själen! Härligt att ta med sig dottern på sånt!

  Jag var på min första massage någonsin i går och jag fattar nu vad jag missat 🙂

  Ha en fin lördag Lotta! Kram Anna

 4. Så mysigt att åka iväg på spa!! Vi har ju införskaffat ett spa hemma så ikväll blir det at spabada med sambon. Att blicka upp mot en himlen och bara sitt där och njuta, det är livskvalitet. Vi använder verkligen spabadat ofta! Din trädkoja är ju bara underar! Vilken julstämning du har fått till!! Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *