Höst och ärenden

Jag har varit en vända till stan idag för att fixa lite grejer i mitt företag och så passade jag på att träffa min vän Cecilia på lunch.
En helt fantastisk morgon också och man vill stanna tiden lite för det är så vackert ute.
Elin passade på att åka med mig för hennes skola ligger i Linköping. Hon har packat stora väskan och ska till Jakob efter skolan.
Passade på att fixa mina naglar hos en tjej som jag inte brukar gå till när min vanliga Amanda har semester. Lite neutrala som känns fräscht, hon var också superduktig.
I Linköping var det lika vackert som hemma på landet, alla färger nu är magiska. Älskar höst.
Min vän Cecilia  var lika grymt snygg som vanligt, men hon är inte bara vacker. Hon är sådär enormt klok och bra att ha som vän och peppar en framåt och hejar på och ger alltid så mycket energi.

Nu har jag uppdaterat min nya telefon från Dialect så allt ska funka som det ska när jag ska bort i helgen och jag har köpt presenter till mina vänner som ska bjuda på middagar

Nu ska jag försöka hinna klart bokföringen när jag köpt färg till skrivaren och packa och allt annat som jag inte hunnit med så nu är det bäst jag lämnar datorn och sätter fart. Hoppas ni alla har det bra
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Höst och ärenden”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *