Fiskgratäng med räkor

 
 
Jag är verkligen superdålig på att dela med mig av recept , men oftast är det min man eller min son som gör maten här hemma och de orkar aldrig berätta hur de gör, men igår gjorde jag en fiskgratäng. Jag vet inte hur mycket jag hade av allt men här kommer lite tips i alla fall.
 
Torskfile, cremefraiche och lite grädde, örtsalt, lite peppar, hackad purjolök och dill. In i ugnen på 200 grader i ca 15 min och sedan häll på en burk räkor på slutet , rör runt lite och så lite riven ost på toppen och så in i ugnen ytterligare ca 10 min på 225 grader . Blev gott med potatis till för dem som ville ha det och sallad. 
 
Ikväll blir det lövbiff, vi brukar fylla dem med lite gott och steka i en panna. 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *