Fina älskade höst

Annonslänkar Peak Performance, Ellos och Stadium 
 
Vilken härlig morgon på landet, solen lyser och jag ska ut och samla löv som jag lägger i pallkragarna och så klippa sönder resten med gräsklipparen, så himla härligt och vackert. Lantlivet är sådan ro för själen. 
 
 
Det nästan synd att löven ska bort för det lyser så vackert med allt det gula på gräsmattan. 
 
 
Rörmokaren kommer hit idag igen och fixar värmesystemet och så kan vi elda framöver mest för det är mysigt.
 
 

Nu har jag klätt mig för uteväder, älskar sköna arbetskläder, bor i underställ tex liknande HÄR, byxor som inte sitter åt och går bra att röra sig i när man ska jobbar, finns liknande HÄR så mössa såklart, älskar dessa tunna mössor från Peak HÄR. Jag kan inte kan leva utan mössa 🙂

 
Om några timmar kommer min nya matta från Ellos med lastbil som jag ska lägga på golvet här i hallen det blir spännande
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fina älskade höst”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *