Mitt bloggår 2009

 
 
Januari
 
Hur sammanfattar man ett bloggår? Otroligt mycket har hänt och det har varit ett spännande år för mig. Januari 2009 hade jag bloggat i 5 månader. Hade några hundra besökare om dagen och blev tillfrågad att få bli fotad för reportage i Tove hem och trädgård. Reportaget kom sedan ut i oktober. Två veckor före jul hade aftonbladet varit här och och fotat julreportage och jag kände mig en aning trött, men glad. Tänk att någon vill skriva om oss!
 
 
 
Februari
 
 
Februari är en lugn månad. Jag nätshoppar en del till min mans stora sorg:-) och gör fint i sovrummet. Nytt överkast, kuddar och äntligen börjar det bli ljust ute. Får massor av inspiration av andra bloggar och vill göra om hemma. Jag längtar till vår. Köper min Kitchen Aid som jag kan baka i. Min man bygger i tvrummet på övervåningen och jag fyller 35 år. Funderar på om bloggen tar för mycket tid…känner att jag behöver min vuxentid till sådant jag tycker om.
 
Mars
Min man åker till Spanien. Jag passar på att tömma och måla om skafferiet. Känner mig så nöjd med att få ett ljust skafferi. Bloggar mycket och ändrar stil i mitt hus. Den lantliga stilen tar över mer och mer. Jag upptäcker loppisens underbara värld.
April
Vi bygger färdigt vårt tvrum på övervåningen. Inreder det med nya möbler och får även färdigt vårt barkök. Känns skönt att det äntligen är ett rum som vi kan mysa i.
Vi åker också på en vecka till fjällen. Njuter av tid med familjen.
 
 
 

Jag får en ide att göra ett utekök i vårt uterum av en gammal stomme. Min man som är snäll sätter igång direkt och fortsätter med att måla vårt matsalsbord med 8 stolar i vitt. Nöjd är bara förnamnet.

Äntligen går det även att fota fina bilder i köket. Mitt intresse för att fotografera ökar mer och mer. Jag vill lära mig allt på en gång.
Maj
 
Jag bakar också mer och mer. Jag får förfrågan om att vara med i reportage i den lokala tidningen Östgöta Correspondenten. Min blogg ökar med flera hundra besökare varje månad.
 
 
 
Juni
Juni och skolavslutning. Mycket har hänt. Jag känner mig trött, rörd och är lättpåverkad av tråkigheter som händer runt omkring mig. Bloggen blir mer och mer som ett litet företag. Jag hinner inte svara på alla kommentarer, känner mig otillräcklig. En del människor i min omgivning ifrågasätter vad det är jag gör. Är det värt att lägga ut sitt liv på bloggen? Vill jag att alla ska kunna få den insynen i mitt liv? Varför skriver jag så djupt? Kan jag inte skriva lite mer ytligt?
Jag får också mail av underbara människor som skriver att jag berör, att jag får dem att njuta av sin vardag. Jag gråter, skrattar och är lycklig..men känner mig lite vilsen. Känner att bloggen bär mig någonstans..vet ännu inte åt vilket håll. Vad vill jag? Knyter många nya kontakter.
 
Juli
 
 
Äntligen semester. Bitarna faller på plats. Jag får tid att leva, tänka och vara med min älskade familj. Jag och min man pratar mycket, drömmer tillsammans. Han är mitt allt! Jag drömmer om gårdsbutik och internetbutik. Vi njuter av vår trädgård, våra barn och bad i poolen.
 
 
 
Vi uppfyller en del av de ideer vi gått och burit på i vinter. En utedusch och ny mosaikliner läggs i poolen..som en stor investering för framtiden. Det blir så himla fint. Vi är jätte glada.
 
 
 
Min pappa och jag knyter en ny djupare kontakt. Vi hittar tillbaka till varandra på ett nytt sätt. Många känslor kommer tillbaka, vi pratar mycket. Jag gråter, tänker och känner livet är underbart och vackert! Pappa läser min blogg varje dag. Det är aldrig försent att släppa in någon som betyder mycket för en i ens liv. Jag vill spegla min känslor i mina foton.


 
Jag bakar en massa i uteköket i uterummet, men drömmer om ett utekök som Leila vid poolen.

 
Min man förverkligar åter igen mina idéer och bygger ett utekök vid poolen där jag kan vara på sommaren när jag gör saft m.m. Jag fyndar på sommarloppis och är ute om kvällarna och myser i min trädgård.


Min käre man får åter igen en ide att bygga en trädkoja uppe i en av våra stora ekar. Till barnens stora glädje. Hinner inte färdigt vid sommarens slut, men en god början. Jag inreder med hjärtans lust.

Augusti
 
 
Vi avslutar vår semester med en vecka i Grekland. Tid bara med familjen. Ingen blogg, inget jobb hemma. Bara upplevelser som sätter sig på näthinnan och i hjärtat.
 
 
Olof och Pernilla kommer hit och gör ett utereportage. Underbara och inspirerande människor som gör att jag börjar fundera på att vilja mer och mer jobba som stylist. Jag får många mer kommentarer om att mina foton berör och är fina. Jag drömmer om att få fota..men vågar inte tro att jag skulle kunna. Fotografer har så mycket kunskap och fin utrustning. Jag har det bara som intresse och älskar mitt jobb på förskolan. Känner mig kluven..hur ska jag göra? Är det internetbutik eller fotograf och stylist..eller inget alls?
 
Sepetember
 
Drömmen om att starta eget går inte att stoppa. Jag måste få prova. Jag går en starta eget kurs och känner mig alldeles matt. Hur ska jag kunna lära mig allt? Ni som följt mig vet att jag har lite svårt att ta in viss information och lägga det i mitt långtidsminne. Jag tar kontakt med en underbar handledare på nyföretagarcentrum som tror på mig. Hon tycker om min blogg! Ser inga problem och jag ansöker om eget företag. En massa saker väntar..jag kontaktar revisor, ansöker om mitt företagsnamn och känner mig lycklig och orolig. Min blogg har nu ca 1000 besökare om dagen och jag inser att jag kommer aldrig hinna svara på alla kommentarer. Livet måste gå före. Jag ska bli fotograf och stylist!
 
Oktober
 
Jag blir månadens blogg i Lantliv och mitt företag går igenom hos Skatteverket. Jag är nu på väg att bli egen företagare. Bestämmer mig för att starta i januari, men bokningar trillar in direkt. Jag fixar min hemsida och logga och pappa hjälper mig med ett faktureringssystem. Min man suckar över allt han måste lyssna och hjälpa mig med, men gör det utan protester.
 

November
 
 
Min revisor tycker att jag ska starta mitt företag nu på en gång. Jag åker till Skåne för att fota internetbutik, jag fotograferar familjer och jag får skriva flera offerter. Jag får ett stort jobb på en företagsprodukt som ska fotas nästa år. Jag blir uppbokad både januari och februari. Får många barnfotograferingar och förfrågningar på bröllop. Jag oroar mig mycket..ska mina bilder hålla??? Får mail från nöjda kunder och vågar slappna av lite mer. Jag bjuder bloggvänner på middag.
 
 
December
 
Bloggen har vissa dagar flera tusen besökare. Allt går så fort! Jag jobbar mycket och hinner trots detta behålla mitt lugn och fokus. Har nog aldrig känt mig så glad när första snön kommer. Allt faller mer och mer på plats och jag längtar till jul. Min familj, arbetskamrater samt bloggvänner stöttar mig och livet känns bättre än på länge. Jag får sälja mitt första egna reportage där jag fotat, stylat och skrivit själv och jag får se mig själv i ytterligare två tidningar. Aftonbladet som jag väntat ett helt år på och så Östgötatidningen.
 
 
Jag får förfrågan att vara pysselbloggare till Ikea och jag ska få vara med i en inredningsbok som tryckas nästa år.. Jag knyter kontakter både med skribenter och andra stylister m.m. Jag investerar i en bättre kamerautrustning och dator. Är det sant att det kan gå så här bra? Måste nypa mig i armen ofta:-) Bestämmer mig för att fortsätta jobba 85% på förskolan. ”Mina” barn där och arbetskamrater betyder väldigt mycket. Frågan är hur länge det går?
 
 
Jag firar jul. Blir sjuk och folk i min omgivning undrar om jag är utbränd? Själv känner jag mig lugn och lycklig…inte är jag utbränd.. utan en människa med mycket energi kanske? Är ledig väldigt länge utan jobb och mer och mer faller på plats i mitt hjärta och huvud. Min mamma och bonus pappa som stöttar mig jämt läser mer och mer min blogg för var dag som går, även släktingar och vänner erkänner att de allt oftare tittar in. Jag är mamma, fru, bloggerska, förskollärare, vän, syster, och egen företagare och lite till:-)
Jag är väldigt väldigt glad över att just du finns här (särskilt tack till Mia ”Hem och Lycka” och till Lina ”Linruz” som har stöttat och hjälpt mig mycket med det tekniska) och har stöttat mig under min resa. Vilket år jag fått uppleva! Tack för att du finns! Jag ser verkligen fram emot ett nytt som år som bloggare, egen företagare och inte minst som mamma, förskollärare och fru. Tack för mail och kommentarer utan er skulle jag aldrig vara där jag är idag. Det var nog mitt år i det hela *ler*….vågar ens inte tänka på hur nästa år kommer att se ut. Det får tiden utvisa…jag vill bara leva i nuet.
 
GOTT NYTT ÅR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

102 reaktioner på ”Mitt bloggår 2009”

 1. Hej,
  Vill bara tacka för en jätte fin blogg. Jag upptäckte den för ca 3 veckor sedan och har sedan dess följt den varje dag. Jag önksar dig all lycka och välgång fram över!
  Kramar Cathrine

 2. Åh Lotta!
  Vilket år du har haft…du har gått från klarhet till klarhet…Nästa år kan du njuta av frukterna av det hårda arbete du lagt ner i år. Jag önskar dig all lycka och det ska bli spännande att följa dig under nästa år.
  Ett riktigt Gott Nytt 2010!!
  Kram

 3. Njut, njuuut för fullt Lotta! Du är verkligen värd allt det fina som händer runt omkring dig. Du har en fantastisk blogg och din inspiration flödar och smittar av sig!

  Tänk vad ett år kan göra och så mycket underbart som händer utan man ens har en chans att planera!

  Tusen kramar från Palma och hoppas att du får en ljuvlig kväll med familjen, sötis!

  Angelica

 4. Hej Lotta!
  Så kul att läsa om ditt 2009, om allt kul som hänt dig och att du vågar satsa och göra det du drömmer om, du inspererar så många.

  Hoppas att 2010 bjuder på lika mycket glädje.
  Gott Nytt År! kram Rebecca.

 5. Tack kära du, känner dig inte men trots det så kan du inspirera mig massor och jag bara måste gå in på bloggen varje dag! Du skriver på ett så bra sätt, det känns genuint och det berör mig. En del bloggar känns så opersonliga och jag tycker om din stil för det visar att blandningen av nytt och gammalt är helt underbar. Jag är så glad att jag hittat Dig. Så jag önskar dig all lycka 2010.
  // Annelie

 6. Åhh vilket spännande år du har haft vännen!! Vill önska dig ett bra slut på 2009 och en ännu bättre början på 2010. Gott nytt år min kära bloggvän!!

  Kram Sofia

 7. Hejsan Lotta och tack för det du låter mig och alla andra läsare ta del av! Vilket händelserikt och härligt år du och din familj haft! Å ändå är det bara början…. =)

  Ha det så jättebra och gott slut och gott nytt.

  Kram från Kristine

 8. ja du har verkligen ett händelserikt år att se tillbaka på. Så mycket som har hänt för dig.
  Hoppas att det nya 2010 blir ett bra år.
  Gott Nytt 2010
  Kram annika

 9. Jag har läst din blogg under en tid nu och jag vill berätta att det du skrivit betytt mycket för mig! Det du skriver får mig att tänka efter mycket… Dessutom är dina foton helt underbara!

  Vilken framgång du har haft det här året! Helt fantastiskt! jag önskar dig ett stort lycka till inför 2010 med allt vad det innebär!

  hälsningar Alexandra

 10. Tack för ett mysigt reportage om ditt bloggår och hela ditt liv! Så intressant och vad mycket som kan hända på ett år. Jag önskar dig all lycka och du inspirerar mig mycket.
  Mitt år ska bli bättre än den sjukdom jag gått igenom och nu ser jag fram emot att börja jobba som lärare igen och kanske förverkliga min dröm med eget hantverk i en webshop och vad det nu mer kan bli…
  Gott nytt år!
  Kram Susanne

 11. Vilket framgångsår,stort grattis!
  Väntar med spänning på hur nästa år förlöper för dig. För mig som går i starta eget tankar har din berättelse varit viktig. Har liknande bakrund om ej lika framgångsrik=) Men med lite andra tankar kring företagandet,får se hur min krönika ser ut nästa år.
  Keep going on,å gott nytt/Annica

 12. Kul att du visar månad för månad allt som har hänt, och det är ju inte lite… Jätte roligt att du får syssla med det du tycker om. Helt fantastiskt att ni har hunnit göra så mycket med huset också. Nu är det väl badrum på gång vad jag förstår… Önskar dig ett lika spännande och händelserikt 2010! Kram Stina

 13. Så spennende og godt å lese. Leste hver eneste setning. Det er så godt å lese om det du har fått til, og at en kan komme langt med å gjøre det en liker til noe en kan gjøre mer av, og tjene penger på det. Klem fra Turid

 14. Hej hej min blogg vän:) Ja vilket år, grattis till din framgång du är värd allt:) Och tack för den fina middagen vi fick avnjuta hemma hos dig och din underbara familj:) Önskar dig ett gott nytt, massor kramar Mia

 15. Hej Lotta!
  Jag har skrivit innan till dig. Älskar bara din blogg följer den varje dag, du skiver jätte bra och den berör en verkligen. Önskar di all lycka. Ha en jätte skön nyår.
  Kram Katta från skåne.

 16. Åhh vad härligt att läsa din sammanfattning av ditt fantastiska 2009. Jag har hängt med dig under hela detta året och njutit av varenda inlägg. Jag hoppas att du orkar fortsätta med din blogg även under nästa år, för du är en stor inspirationskälla.
  Kramar från ett kallt Småland,
  Catarina

 17. Ja, vad ska man säga? Jag kan bara önska Dig lycka till i fortsättningen, Du har alla möjligheter att lyckas.
  Det jag kanske ororar mig för är att Du inte hinner blogga så mycket framöver och det vore ju väldigt tråkigt, vad ska vi då ha och se fram emot och bli inspirerade av? ;-))
  Ett lyckosamt 2010 önskar jag Dig och Dina kära!
  Många kramar från Karin i Malmö

 18. Oh vilken bra sammanfattning. Hade tänkt o göra likadant haha
  Men det var verkligen häftigt o se allt du gjort under detta år…o att jag kom ihåg alla dina bilder o vad som hänt 😉
  Ser fram emot nästa år tillsammans 🙂

 19. Vilket år Lotta! Jag har följt dig sen i våras och tittar in nästan varje dag. Du ger mig inspiration, energi, tankeställare… och en vetskap om att bara man vill något väldigt mycket så går det. Jag tycker du är jättemodig som vågar satsa så helhjärtat på det du vill göra! Jag hoppas och tror att även nästa år blir lika bra för dig och din familj!

  Många kramar från Caroline

 20. Hej Lotta!
  Vilket händelserikt 2009 du har haft!! Det är en nästan helt ofattbar resa du har gjort, och jag gläds verkligen med dig!
  Nu hoppas jag att du får njuta av all framgång 2010 🙂

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt år!

  Krama Linda

 21. Hej Lotta!
  Har följt dig sedan förra hösten och din blogg ger verkligen såååå mycket underbar inspiration!!Tack för det!
  När jag låg på sjukhus i 2 veckor innan vår son kom så var din blogg en av få saker som lyfte min dag, efter att ha läst inlägg från dig så kändes det alltid lite lättare att uthärda ännu en dag, då jag hade det väldigt jobbigt.
  Kram och ett verkligt lycka till med ditt företag!
  Anna

 22. Ååååh vännen!
  VILKET INLÄGG!!

  De flesta människor upplever inte ens under flera år tillsammans så mycket som du gjort under bara ett år! Det är förståeligt att dina tankar har fått åka berg-och-dalbana ibland 🙂

  Önskar dig allt gott och stor framgång under det nya året 2010!

  Varm kram, Ann-Christine

 23. Vilken härlig sammanfattning, det ser ut du har haft ett riktigt bra år. Önskar dig lycka till i fortsättning och jag kommer att följa dig, en sån varm människa med inspirationsfull blogg tänker jag absolut inte missa.
  Gott Nytt År..
  Stor KRAM!!
  Tjohalia.

 24. Hej Lotta!
  Vilket härlig 2009 du har haft och vad mycket som har hänt! Jag önskar dig och din familj allt gott på det nya året och hoppas att vi får höra mer från dig!
  Kramar i massor,
  Helene

 25. Shit… och jag sitter här och gråter lyckotårar för dig… snyft, gud i himmel vad mycket bra saker du har fått gå igenom i år. Det är bara till att gratulera! Hoppas verkligen att du lyckas med ditt företag och får känna den lycka och glädje som många av oss andra också skulle vilja känna, när man får gör det man drömmt och drömmer om!

  Ha det bäst! Åse

 26. Virkelig en flott kavalkade over bloggåret ditt. Mange herlige bilder som inspirerer meg. Takk for alle dine bilder! Koser meg alltid her.:):) Har nettopp lagt inn nyttårsinnlegg jeg også.

  Godt nytt år!

 27. Så kul att läsa om ditt år som varit, och du tar härliga bilder. Lycka till med allt du har framför dig nu o glöm inte att stanna upp o njut ibland, men det tror jag att du gör! 🙂

  Gott Nytt 2010 önskar jag till dig!

  Kram/Mira

 28. Er veldig imponert over utviklingen din på så kort tid. Bildene og stylingen din er helt fantstaisk. Bildene din lar meg sitte lange stunder og supe inn stemning 🙂

  Klem og godt nytt år! Måtte det bringe mange nye velsignelser!

  britt

 29. Tack för dina varma människonära inlägg som inspirera andra till att följa sina drömmar.
  Det är alltid lika härligt att höra att någon vågar pröva sina vingar och ännu bättre när man hör att de bär!
  Gott Nytt År!
  Kamomilla

 30. Vilket år kära Lotta.
  Tänk vad mycket spännande och roligt som har hänt och tänk vad mycket ovisst 2010 har att bjuda på.:)
  Blir rörd av de fina orden min vän.
  Att ha en kär vän, är för mig ovärdeligt och kan och får jag finnas där och hjälpa till så vill jag det.
  Tack Lotta själv för den underbara människa du är och att just jag får vara din VÄN.
  Kram Lina

 31. Hej Lotta!!
  Händelserik vart ditt år, som tur. Även om det innebär massor av känslor – positiva & negativa. Men det är ju bra!
  Och vilken tur att du valt inte vara ytlig som andra! Kanske skulle ha gått helt annorlunda för dig då? Vem vet…
  Ha en underbar nytt år, som blir helt NYTT ju 😉
  kramar Olg@

 32. Lotta.., jag kommer att fatta mig kort…, DU ÄR EN UTAV DOM COOLASTE KVINNOR JAG ”STÖTT” PÅ!!!!!
  Du har lyckats Lotta och jag är så glad för din skull:)
  Härligt att du vågade gå hela vägen….

  Jag ser mer än gärna mycket mer av dig, ditt arbete och din underbara familj under det nya året 2010.
  Tack för allt DU har gett OSS:)

  Kramar till dig..
  Marianne

 33. Hej Lotta!
  Tänk vad fantastiskt det är…allt som hänt…och det är verkligen med igenkännande man läser månad för månad av din årssammanfattning.
  Det är en otrolig resa du gjort och jag tycker det är så fantastiskt roligt att du delar med dig… jag blir rörd och glad och jag tycker du är makalös…

  Ett år med tvivel, glädje , sorg och lycka…tänk vad man hinner på ett år…man blir lätt nostalgisk när man står vid årets kant och blickar bakåt, men det är med stor tacksamhet och glädje man gör det…

  Jag önskar dig det bästa av allt inför nästa år!!

  Gott nytt år Lotta!

  Kraam Mariette

 34. Vilket fantastiskt år! Vilken fantastisk blogg! Vilket fantastiskt inlägg! Vilken fantastisk människa du är, som bjuder på så mycket och som åstadkommit så mycket. Underbart! Du är en stor inspirationskälla.

  Hoppas du hinner landa mellan varven och att du hinner njuta också. Men det låter ju onekligen så när man läser dina fina inlägg.

  Önskar dig allt gott inför det nya året och det nya decenniet. The sky is the limit!

  Många kramar

 35. Helt fantastiskt, Lotta! Vilket år du haft! Jag beundrar dig, du är helt otroligt duktig! Det är DU som ska ha tack, som inspirerar oss läsare, som är så klok och varm och otroligt fin människa! Och som visar oss så fina bilder, så levande och talande bilder!
  All lycka till dig, all framgång önskar jag dig inför nästa år! Med din glöd och glädje och fantastiska vilja kan det inte gå annat än bra! Jag fortsätter gärna att följa dig även nästa år!

  Stort TACK! Och som sagt, GOTT NYTT ÅR!

  Kramar!
  Mona

 36. Hej!
  Stort grattis till ditt fantastiska år! Hoppas 2010 blir lika bra – och det ser det ut som.

  Jag började läsa din blogg i våras och har följt din resa sedan dess. Tidigare hade jag lyckas hålla mig ifrån allt vad bloggar heter;-) Men nu har jag till och med börjat skriva lite själv;-) Så kan det gå..

  Du är en härlig inspirationskälla. Framförallt för att du går din egen väg och gör dina egna val.

  Gott Nytt År!

  /Anneli

 37. Underbar läsning om ditt år, så mycket du varit med om. Önskar dig all lycka och ett Riktigt Gott Nytt År 2010 till dig och din familj! Ser fram emot att följa dig vidare på din väg….
  Kram Lottas Home

 38. Hejsan!

  Så kul att få ta del av det du skriver på dina fina blogg.

  Det går säkert jätte bra för dig att vara egen företagare.

  Lycka till och ha nu ett riktigt GOTT NYTT ÅR.

  Kraamar AnneLi…SussiLi…

 39. Tack för en bra och fin blogg. Börja hälsa på i din blogg efter du varit med i Aftonbladet, och går nu in nästan varje dag och kollar på dina fina bilder, blev så inspererad så jag har själv köpt en ny kamra, för att försöka fota lite mera. Tack igen för en bra blogg. Kram Fia

 40. Hej Lotta,

  Jag blir alldeles tårögd av att läsa allt du varit med om under 2009. Fantastiskt!

  Förstår att det är mycket att ta in när karusellen börjar snurra. Skönt att du har din man, familjen och vännerna som stöttar dig.

  Hoppas att du och din familj får ett bra 2010 – Gott Nytt År!

  Sanna

 41. Käraste Lotta…Vilken fin krönika. Tänk att jag hittade dig via bloggen trots att vi kände igen varandra innan. Du är en väldigt kär vän till mig men det tror jag nog att du redan vet. Vill önska dig och din fina familj..

  GOTT NYTT ÅR…..

  Puss & Kram Anne

 42. Otroligt händelserikt bloggår och många fina bilder i sammanfattningen. Du har det verkligen fint hemma. Antar att du passar på och fyndar massa fina inredningsprylar nu under mellandagsrean? Det har jag gjort idag 🙂

 43. Din blogg var en av de första jag började läsa och gav mig så mycket att jag var tvungen att skriva och tacka dig redan då. Nu vill säga det igen – TACK för all inspiration!
  Tack vare att jag började läsa din blogg har jag nu en egen blogg, jag har blivit mer intresserad av fotograferande och jag har också fått bloggvänner som förgyller min vardag.

  Du har ett spännande år framför dig och jag hoppas att vi får fortsätta följa dig.

  Gott Nytt År!

  Kram Pernilla

 44. Klart du inte är utbränd, du är klok nog att sätta stopp innan och du kan både planera och ha struktur så att du hinner det du ska och vill.
  Är helt säker på att dina kunder väntar tålmodigt dessutom.
  Jag kan se mig själv vid er pool nästa sommar så jag får väl lasta en bil med släp för produktfotografering.
  Gott nytt år!
  Många, många kramar Jea

 45. Jeg har fulgt bloggen din fast gjennom Bloglovin i snart ett år og gleder meg like mye hver dag over den. Ikke bare for at du tar så fine bilder eller fordi du skriver så bra, men fordi du våger å vise at du er et menneske med med mange funderinger og tanker. Fortsett sånn, jeg tror det er det som gjør at du har slik suksess. Gleder meg til å følge deg videre i 2010 og vil ønske deg og din familie ett riktig Godt Nytt år.

  Klem fra Kari 🙂

 46. Hej Lotta! Det är ju ett helt fantastiskt år du sammanfattar i detta inlägg!Det har varit så oerhört roligt och mysigt att få följa din blogg och se alla framsteg du gör. Jag hoppas du fortsätter förgylla våra dagar med dina härliga inlägg i bloggen där du skriver om allt men framför allt bjuder du på dina härliga foton med så mycket värme och känsla i, inte konstigt att man vill anlita dig som fotograf och att fler och fler hittar till bloggen!

  Vill passa på att önska dig och din familj ett riktigt Gott Nytt År, hoppas 2010 blir ett toppen år!

  kram från
  Malin L i Skåne

 47. Oj, vilket händelserikt år! Att ni hinner och orkar…=) Vilken energi! Önskar dig lycka till nästa år, hoppas du kan ta det lite lugnare då, och njuta av frukterna och allt arbete du har lagt ned.
  Gott nytt år!

 48. Jag är sååå imponerad av dig! Vad mycket kul som har hänt under året. Jag sa upp mig och startade eget 2008 och vet att torts att man gör det man älskar så kan det ibland bli för mycket. Lyssna till din egen kropp och ta det lugnt när du känner att du behöver det så kommer det här bli hur bra som helst! Det är ju så att när man sysslar med saker man älskar så får man sååå mycket mer energi än vad man hade haft annars. Grattis till dina framgångar och stor kram.

  Tack för en underbar blogg som ger så mycket inspiration!

  Maria

 49. Åh vilken resa du har gjort i år Lotta!!! Tack för allt du delar med dig av till oss här ute!!! Jag är glad att jag har hittat dig här ute!

  Vill önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

  Stor kram L-L

 50. Härligt att få läsa om din resa, du ger kraft till andra att göre det de brinner. Tack för att du delar med dig!!
  Kram från Maria, som ofta gluttar in på din sida.

 51. Gott Nytt År till dig och din familj! Du är Sveriges bästa Bloggerska – så kul att få följa dig och din familj.

 52. Hej!
  Vilket år du haft, härligt!
  Jag vill önska dej ett gott slut på år 2009 och ett gott nytt år 2010!

  Ha det gott & ta hand om varandra!

  Helena

 53. Vilket år du har haft!!!
  O vilket år du kommer att FÅ!!

  Är såå glad för din skull o det är såå spännande att få vara med på ett hörn här o följa dig i din nya karriär!!!

  Vill önska dig ett fantastiskt Gott Nytt 2010!!

  Kramar Jeanette

 54. Vill önska dig ett riktigt gott nytt år. Du är så duktig som får det att gå ihop. Får tiden att räcka till framför allt krafterna.Var rädd om dig./Gela

 55. Hej Lotta,
  Lycka till med ditt bloggande och ditt företag, följer din blogg med spänning och glädje. Jag hoppas att din berättelse kan inspirera många fler att våga ta steget och göra något som de drömmer om och kanske inte riktigt vågat tro ska bära! Gott nytt år och all välgång önskar Maria

 56. Hej Lotta,

  Ja, jag har ju följt dig sedan i våras nu och tycker fortfarande att det du skriver och fotar är så inspirerande!!

  Det var ju bl a du som inspirerade mig till att börja med min egen blogg … och det är så roligt att se när besökssiffrorna och kommentarerna ökar hela tiden och man får kontakt med nya, trevliga människor!

  Jag önskar dig all lycka till med företagandet och allt annat i livet!

  Vi hörs!

  Kram Frida

 57. Vilket fantastiskt år du upplevt Lotta.
  Vad härligt att du tar dig tid att fota och skriva så fint om det.
  Jag hoppas att detta år 2010 också kommer att ha mycket härligt att erbjuda.
  God fortsättning på det nya året!
  Kram/Maria

 58. Jag har nog läst din blogg i ca 1 år av och till och alltid älskat dina fina bilder. Sen tappade jag bort bloggen men hittade hit idag igen.

  Så underbart att läsa om ditt 2009. Så härligt att se dig lyckas.

  Din blogg är underbar, dina bilder är underbara och jag hoppas på att ni får ett fantastiskt 2010 🙂

  Kramar Linda

 59. Oj oj oj!! Vilket år du haft Lotta. Jag känner igen mig så mycket i det du skriver.

  Min blogg är ganska nystartad och jag inspireras jättemycket av dig.

  Tack fr att du finns och sluta aldrig med det du älskar, så länge det gör dig lycklig.

  Kram Linda

 60. Åh vad härligt att läsa din sammanfattning! Jag ler med hela kroppen nu känner jag. Du är väl värd denna framgång efter allt jobb du lägger ner! Du är så duktig! En inspirationskälla! Och då menar jag inte bara på det ytliga planet med inredning osv. Det du! 🙂

  Många kramar Julia

 61. Åh vad härligt att läsa din sammanfattning! Jag ler med hela kroppen nu känner jag. Du är väl värd denna framgång efter allt jobb du lägger ner! Du är så duktig! En inspirationskälla! Och då menar jag inte bara på det ytliga planet med inredning osv. Det du! 🙂

  Många kramar Julia

 62. Tack för all inspiration du sprider med din blogg!
  Jag önskar dig nu ett härligt 2010 och lycka nu till med ditt företag och allt annat du engagerar dig i!
  Kramar! Märta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *