Plantera tulpaner

 
 
Annonslänkar Boozt, Stadium och Mio
 
Igår kom mina lökar med posten som jag beställt från Holland, jag beställer från  Eurobulb. En del finare lökar  som jag har i stora rabatten är lite dyrare, men borta vid orangeriet och på andra ställen brukar jag köpa special offers. Då kan man köpa som i säck. Jag har dessa två sorter HÄR och HÄR . Det tar ganska lång tid innan de kommer, så räkna med ganska lång leverans. Jag beställde totalt 600 lökar som jag planterat idag. 
 
Arbetsbyxor liknande HÄR och HÄR , skönaste arbetsskorna HÄR
 
Det tar några timmar att få ner alla lökar i jorden men det är så värt det och jag älskar att få mycket tulpaner som kommer upp på våren.
 
 
Findus är alltid med
 
 
Nu har jag latat mig en stund i sängen och kollat på play och det ska jag fortsätta med. Jag är trött så det blir nog att lägga sig tidigt ikväll. Jag tittar på serien Drömmen om slottet och älskar den serien, så härliga människor. 
 
 
Vad gör du matte? Nyfikna hönor
 
 
Nu har jag haft några hemmaveckor och känner mig mest som ett litet skogstroll, nästa vecka ska jag ta och få en skön behandling i stan och fixa mina ögonbryn och så är det snart dags för frisören. Älskar kontraster. Det blir inte lika mycket tid ute när snön kommer, det fattas ett gäng granar bara så är jag klar. 
 
 

Älskar att skita ner mig och i nya kläderna såklart. Använder dem direkt, tröja HÄR 

 
 
Ha nu en jätteskön kväll och ta hand om er
 
 

 
Nu ska jag kolla in lite fint till köket som vi ska göra ordning och vår hall. I hallen skulle jag vilja ha en ny skohylla, den HÄR var fin men letar egentligen efter någon i metall. Det kanske inte blir så snyggt till grå golv, kanske jag målar den vi har istället. Tapeterna är på väg och jag måste till färgaffären och bestämma väggfärg och färg i trappen. Kul med projekt!
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Plantera tulpaner”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *