Inte många måsten idag

Mitt enda måste idag är att skruva bort en front på diskmaskinen som ska till målning, det ska nog gå fort så jag planerar för utedag. Jag vill sätta ner alla hundratals lökarna i jorden och jag ska köra ut det sista gruset som ligger i en hög och sedan behöver jag bara pynta med lite mer granar. Trädgården är fin sedan och det gillar jag! Ikväll hoppar jag nog i utebadet som ligger på altanen och nu när bastun är tom så skulle jag kunna basta.
Jag ska sitta här i sängen först med mitt kaffe och softa länge, ska nog beta av lite program på play som jag missat.
Ha det fint, ta hand om er
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Inte många måsten idag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *