Tråkiga förebilder hall

Nu tänkte jag ni skulle få se lite hallbilder, lite förebilder. Målaren är bokad och kommer sista veckan i november. Mer tapeter är beställda samma som hallen HÄR . Morris seaweed och den ska sättas på höger sida i trapphuset och…..
….här nere i lilla hallen. Här kan ni se att vårt nätverk sitter fast, kablar som hänger, det är färg som lossnat i taket osv. Det känns för vitt och lite kallt så det blir fint med lite tapet. Vi ska måla elementskydden vita och så någon gardin i fönstret osv och lampa, kruka osv.

Golvet ska målas samma som köket i en grå färg och väggarna som inte är tapet ska bli i någon ljusgrå. Dessa färger och blånyanser kommer igen i hela vårt hus. Allt det andra med dörrar osv ska snyggas till med vit färg.

Även hallen uppe får ljusgrått på väggarna och det vita golvet behåller jag men ska målas och snyggas till och trappen blir grå. En ny taklampa ska det bli också.
Det blir nog finemang och jag ska inte göra så mycket, skönt att få hjälp av målare.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Tråkiga förebilder hall”

 1. Hej,
  Här för mig att jag läst i ett tidigare inlägg att ni har klinkers golv…kan man måla det o vad för färg använder man i såfall?
  Ha en härlig Söndag !! 😊
  //Anna

  1. Hej, man måla det med färg men det är min man som har koll på det och han kan jag inte fråga just nu, så du får kolla in senare när det är klart så ska jag berätta. På sikt ska vi kanske vi byter golven men vi börjar så här. Kram Lotta

 2. Hej! Blir säkert toppenfint med renoveringen! Apropå klinkergolv så har jag ett relativt nytt inlägg om det på min blogg. Dåligt med uppdatering där inne (tentaperiod) men så är det ibland. Må så gott, kram Anna

 3. Hej vad fint det blir i hallen ,helt underbart,jag har en fråga om elementskyddet,har ni gjort det själva eller köpt det,har varit på jakt länge efter ett sådant.mvh eva

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *