Inställd behandling men annat kul

 
Annonslänkar  Busnel, Ellos, Campadre, iDeal, Sharpman, Gina tricot, Joy, Boozt, Bangerhead, Bluebox
 
God förmiddag fina läsare här blev det en lugn morgon då min behandling jag skulle på idag blev lite skjutet till en annan dag. Så vips blev det en skön förmiddag hemma med en kopp kaffe och lite jobb, underbart det också. Jag är lite dålig på att lägga tid vid datorn. 
 
 
Här hemma är det härligt på landet nu, fåren som fortfarande kan gå i hagen och jag har pyntat lite. Höst är verkligen min årstid. 
  
 
 
Vår pappa här i huset är inte hemma farsdag men när han kommer hem så väntar en lakritskalender. Han fick en sådan förra året och önskade sig en sådan igen. Annars går det ju bra med orden Jag älskar dig pappa, eller en bjuda sin pappa på middag osv eller så behöver man faktiskt inte ens fira någon farsdag för man kan ju uppskatta sin pappa andra dagar. Man gör precis som man vill, vilket alltid är det bästa. 
 
 
 
Jacka HÄR, Mössa liknande HÄR, Tröja HÄR, byxor HÄR, skor HÄR , halsduk HÄR, halsband HÄR 
 
och så dagens sminktips, lite highlighter på kinderna skiner ifatt med solen ( ni minns hur man sätter lite glow på en 44 åring) Den tog slut på Bangerhead efter jag tipsat, men finns till även HÄR 
 
iDealfodral HÄR  med koden LOTTA20 , 20% rabatt
 
 
 
Det blir lite mys med Elin på stan idag istället, vi ska käka lunch, Elin ska titta på balhandskar och så är kylskåpet tomt igen. Har lite tapeter att hämta också och måste välja färger till hallen, men det får bli en annan dag. Tapeterna och lite andra paket måste jag få hem i alla fall.
 
Ha det fint alla, kom ihåg att le lite mot någon idag, säg något snällt. Det kan behövas spridas lite glädje i detta höstväder idag. Det känns lite murrigt och mörkt ute men höst är så härligt tycker jag. Min årstid
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Inställd behandling men annat kul”

  1. "Dålig på att lägga lite tid vid datorn", nä Lotta säg att du är "BRA på att lägga LITE tid vid datorn"! Det är då man får så mycket gjort med både roliga saker och mindre roliga saker.
    Kram
    Anna-Karin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *