En liten hyacint

 
 
Nu har en liten hyacint fått flytta in i vardagsrummet och där stannar mitt pynt för ett tag. Eftersom vi ska måla kök och hall och stöka ner här hemma så kommer jag inte plocka upp så mycket förrän det är klart. 
 
 
För mig är blommorna, granen och stjärnor och ljusstakar det viktigaste sedan såklart människorna och tända ljus och god mat. Tid att hinna umgås med människor och få pyssla är också värdefullt. Mindre och mindre typiskt julpynt kommer fram för varje år, men det brukar bli lite olika beroende på vad man känner för. 
 
 
 
 
 
 
Krans att hänga på väggen när kommer hem tycker jag är fint. Jag har en med kottar utanför vår dörr, här finns också fina kransar att pynta med.
 
Ha det fint alla fina läsare
 
Kram Lotta 
 
 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”En liten hyacint”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *