Påskris

Äntligen mår jag lite bättre igen, jag beundrar min Elin som varit så mycket sjuk i flera år, för jag är verkligen skitdålig på att vara sjuk. Jag har inte alls samma trötthet i kroppen idag och solen lyser. Hoppas nu att Elin kan gå till skolan imorgon och jag kan jobba fullt ut igen och att vi slipper sjukdomar i huset. Vi har haft det så mycket de senaste åren så vi behöver lite energi känner jag.
Lite påskris har fått flytta in idag. Jag kör klongvasen  med några körsbärsgrenar, blommor och söta riktiga ägg.  Lite mer blommor byter jag ut i helgen och så en till vas med påskris på köksbordet men inget mer än så för mig.
Nu ska se om jag kan hämta paket idag, har massor av fina köksmaskiner som väntar som ska flytta in i köket nu när det snart blir fint där. Har mailat ett målarföretag också som kan sprutmåla luckorna. Spännande. Snart, snart händer det grejer.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Påskris”

  1. Jag har fått för mig att jag ska börja äta bättre än vad jag gör och hushållsmaskinerna är verkligen guld värda, samt att ha ett praktiskt snyggt kök… Synd mitt är från 1940 talet =)

  2. Hej! Ska bli spännande att följa er "köks-makeover" 😃 Vi håller på att renovera vår hall i vårt fritidshus på Österlen. Usch, jag gillar inte renoveringsröra, men det blir fint när det är klart. Krya på dig och önskar er en trevlig påsk! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *