Städ och röjarvecka

 
 
Jag tror den där förkylningen håller på att vända för andra gången men vågade inte vara med och träna x-fit igår. Elin är sjuk igen, det är inte kul och jag har inte mycket röst. Idag ska jag försöka städa ute lite, slängde gamla blommor igår och är sugen på lite penséer osv att sätta på trappen. Vill inte se granris mer i alla fall 🙂 
 
I år ska vi fira påsk här hemma och det hade ju varit mysigt om vi kunde få så varmt att vi kan sitta i uterummet. Jag vill fortsätta med med min träning i veckan och komma ut och springa och gå med poddar i öronen för det mår jag så bra av. I orangeriet har tomatplantorna redan börjat titta fram. Ja det här blir nog lite städ och röjvecka för mig. 
 
Kram Lotta
 
 💗
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Städ och röjarvecka”

  1. Åh vad härligt med odling, här sätts det för fullt och mina tomatplantor har tittat fram nyss och nu kommer det chili. Det där med poddar har jag inte riktigt fått till än, har du någon bra att tipsa om?

    Sjukt snygg vas måste jag säga 🙂

  2. Igår fick jag och dottern vårkänslor, åkte till plantskolan och köpte jord och krukor och planterade pelargoner och fröer i KÖKET😂.Du må tro att jag önskar mig ett orangeri!! Idag snöar alla vårkänslor bort igen i denna eviga vinter. Penséerna får vänta lite så jag blundar allt jag orkar för granriset i lådorna😉
    Tack för all inspiration du ger och krya på er💗
    Kram Pernilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *