Festlig påsksmoothie

Vi brukar inte äta så mycket sött i veckorna men dessa smoothie pynta jag lite festligare på toppen med choklad och några godisägg men det går ju bra med bara jordgubbar om man hellre vill det. Tycker de ser lite festligare ut, men annars nyttigare med bara jordgubbar.
Den innehåller jordgubbar, mjölk, yoghurt, en klick glass som jag mixar och så dekorationen som man kan göra som man vill med. Kan inte exakt hur mycket jag tog, jag bara häller lite 🙂
Är så glad att min blender har kommit från Campadre, den här blir toppen till enkla vardagliga saker. Har en superstark Blender till på gång som jag ska testa , men den får jag visa senare. Den vi hade gick sönder och inga delar fanns , men nu så.
Kram Lotta
💗
……………..

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Festlig påsksmoothie”

  1. Hej, nej jag har inte skrivit något om det och kommer inte skriva just om det, men jag ska skriva om att få vara den man är framöver 🙂 har inte känt att jag vill lägga energi på det just nu, men det kommer. Kram Lotta

 1. Hej.
  Med anledning av kommentarer om "vindrickande" måste jag påpeka att det är fullt lagligt att göra reklam för både vin och sprit i Sverige. Kvällstidningarna har otaliga helsidesannonser varenda dag. Jag har följ dig Lotta ett tag och absolut inte fått intrycket om att det finns något onaturligt drickande i din familj – tvärtom. Jag upplever bloggen som sund och oerhört inspirerande. Jag är väl insatt i problematiken om alkoholmissbruk, och vet att detta är den egnas ansvar och inte samhällets, vännernas eller medias. Var och en av oss har ansvar för våra egna liv.

  Så vill jag citera en klok kvinna …
  Du kan inte styra över

  hur andra tar emot vad

  du säger eller gör.

  Det handlar om deras

  filter och vad de går

  igenom just nu.

  Bara fortsätt på din väg,

  och gör det med kärlek.

  // Nanea Hoffman

  Ha en fin dag Lotta och kram Annika

 2. Stå på dig! Önskar jag vore mera som du! Men jag jobbar på det🙂
  Gillar att läsa om allt mellan himmel och jord det är ju så livet är och att hitta en balans vad som är viktigt.
  Att gilla sig själv är inte lätt men viktigt för du har ju bara ett liv😘

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *