Påskkaka

 
Igår när Elin och jag var själva så ville hon baka en påskkaka som hon sett på instagram. Det finns så många grymma unga tjejer där ute som inspirerar mig och min dotter och såklart att Elin fick baka. 
 
 
Den här smakade jag bara en liten, liten bit ifrån för jag äter lite striktare just nu men den var supergod och är bara gjord på 5 ingredienser. Kolla in baka med Frida som har så fina bilder också. Receptet hittar du HÄR . Idag har jag skrivit lite på instagram också om hur jag inspireras av andra influencers och hur man inser hur fort det gått och så mycket som hänt de senaste åren.
 
Idag vaknade jag med förkylning i kroppen igen, den bröt ut när vi badat igår. Än så länge ingen feber , ja vi får väl se hur det går. Det vore bättre om det satte igång så det går över nu när jag kommit igång och motionerat igen. Min kropp verkar bära på något skit men det vill inte bryta ut ordentligt, det kanske kommer.
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Påskkaka”

  1. Så super god den såg ut att vara. Jag försöker äta lite striktare jag med, tänker främst på mera grönsaker , ekologiskt och utesluta socker så gott det går…. Kram

    1. Det är samma här, Elin äter bara socker på helgerna också men de flesta bakar fortfarande med socker. Skulle vilja bjuda på lite mer lchf recept framöver. Heja dig som kör mindre socker, tror det är bra för kroppen. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *