Före och efter smink

Jag vet att jag är lika fin utan eller med smink och jag tycker om den jag är. Jag har inga problem att åka iväg till stan utan smink osv men däremot tycker jag det gör så stor skillnad för piggheten och jag känner mig så fin om jag sminkar mig ibland.
Genom kost och träning håller jag min hud fräsch och har sällan finnar osv och de där rynkorna under ögonen tycker jag är helt ok och naturliga. Jag fick faktiskt förfrågan på att ta bort dem genom ett samarbete, men jag vill inte skära i min hud. Jag tycker det känns naturligt att åldras även om jag fixar bryn, naglar osv. man får göra som man vill tycker jag.
 
Nu ska jag besöka mamma
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Före och efter smink”

  1. Lika vacker på båda bilderna, men den med smink piggar upp ditt ansikte på ett mycket bra sätt. Du ser inte för sminkad ut, alldeles lagom vilket jag anser alltid är bäst!

  2. Hurra! Jag blir så glad över detta inlägg. Det är precis det här så många behöver se och läsa. Plus att du har ju verkligen helt rätt i allt du skriver. Lika vacker på båda bilderna. Bra gjort i en totalt utseendefixerad värld. Heja dig!

  3. Du har så rätt, du är lika fin med och utan smink. Jag sminkar mig gärna och gör mig lite extra fin ibland, men kan lika bra åka i mjukisbyxor och utan smink på affären.

  4. Vilken härlig inställning du har. Och vad duktig du är att sminka dig. Jag som är mörk har kört naturell ganska länge, men nu när färgerna falnar får man får man börjar fylla i lite här och där. Kramar Åsa

  5. Jättefin på båda bilderna, tycker man ska sminka sig de dagar man känner för det och låta bli när man inte vill! Sminket ska väl vara något vi använder och drar nytta av, inte en börda som kräver något av oss kvinnor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *