En arbetsdag för en influencers

En arbetsdag för en influencers som det heter, jag kan knappt uttala det 🙂 kan innehålla det här. På morgonen när jag vaknar kollar jag av mailen, alla sociala medier. Det tar ca 30 min och då ligger jag ofta kvar i sängen. Har jag bloggat så delar jag inlägget på facebook, instagram m.m. Idag hade Blogg.se skrivit om mig HÄR. Det är alltid bra att få lite publicitet.
Sedan startar jag nästan alla dagar med att plocka ordning i hela huset, jag tycker det är lättare att jobba då. Så först röjer jag kök, tvättstuga och i alla rummen. Det brukar inte ta så lång tid. När jag klar med det går jag ut till hönsen och ger dem mat, vattnar i orangeriet. Har jag några samarbeten som ska fotas så gör jag ofta det. Då är klockan ofta bara 9 och jag har hela dagen framför mig.
Jag funderar lite på veckan och vad jag ska visa på bloggen. Idag har jag bakat två olika recept, ett av dem kommer imorgon. Missa inte det för de tekakorna är så goda och blir så fina!! Att baka tar ofta 3-4 timmar så då kan man svara på mailen under tiden. Jag brukar kolla över mina konton, statistik, hur det går med sparande, svara på kommentarer, lägga ut på instagram osv
Sedan kan man äta lite yoghurt och nötter så man inte äter upp alla bakverk 🙂
Umgås med Findus också är väldigt trevligt, bästa arbetskamraten och dricka många koppar kaffe
På eftermiddagen brukar jag alltid kolla företagsmailen om det ska skickas bilder till mina agenter om de sålt något. När jag hämtar Elin i stan brukar jag hämta paket om det är något som ska fotas i veckan. Idag ska två paket hämtas.
På kvällen sitter jag och gör inlägg till bloggen för då brukar familjen vilja softa, har jag mer mail så svarar jag på dem och planerar ännu mer hur veckan ska se ut och fixar bokföring som fakturor m.m Bilder som ska vara på bloggen fotas ofta på dagen så ingen fotografering på kvällarna om jag inte iväg på något kul. Imorgon ska jag iväg med Elin till sjukhuset m.m så då måste jag fixa allt det idag istället. Så kollar jag nyheter i olika butiker, inredning och kläder som jag kan tipsa er om och så hittar jag en massa snyggt som jag gärna vill ha.
Ja lite så är min dag! Hoppas du haft en fin dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”En arbetsdag för en influencers”

  1. Tänker att det måste vara svårt att hela tiden måsta söka samarbeten och sponsorer eller vad man nu lever på

    Hur lång tid tog det för dig att bygga upp en stor läsar grupp?

    1. Jag vill vara min egen och inte tillhöra någon som styr mig så därför så väntar jag ofta på samarbeten som dyker upp. Jag sitter nästan aldrig och mailar runt men jag jag ska kanske börja med det lite mer. Det har tagit mig 10 år att få dessa besökare, men från början var det inte meningen att jobba med det här. Det bara blev så 🙂 Kram Lotta

  2. Jättekul att läsa om hur dina dagar ser ut 😃 Här håller jag på att renovera vårt hus för fullt. Kul när det blir färdigt och fint.
    Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *