Att få många timmar med en vän

Gammal bild på oss
Jag har ju inte så många vänner som är lediga på dagarna eller som kan kan ta tid och diskutera framtid med mig, men min vän Cecilia Möller som också är fotograf hon kan också styra sin tid så vi försöker träffas flera gånger i månaden på lunch och te.
Dessa fikastunder kan tyckas lyxiga men det är mycket jobbprat. Tex. vilket objektiv som jag ska köpa nästa gång, hur tänker du när ska fota företagsbilder, hur jobbar du med sociala medier, hur upplever du dina agent som säljer bilder, vilken skribent ska man ha, vad ska du göra i vår för fotojobb, hur tänker du om framtiden, hur mycket tar du betalt, hur funkar det med avtalen hos alla tidningar för dig osv. Massor av saker som jag bara kan prata om med henne. Lyxtimmar som är så bra för utvecklingen.
Nu har jag hunnit massor här hemma och ska fortsätta jobba på mailen
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Att få många timmar med en vän”

  1. Det er nemlig SÅ rart at mødes med andre der også arbejder alene og hjemmefra. Jeg har nogle gange mødtes med andre bloggere, og jeg kunne tænke mig at gøre det meget oftere. Dejligt for dig at du har en fotografkollega du taler godt med 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *