Före bilder kök

 
 
 
Jag tänkte det är roligt att göra lite förebilder på köket innan vår lilla renovering drar igång. Kakel ska bytas, bänkskivor ska bytas, luckor ska målas , eldosor ska bytas, taket ska målas och andra snickerier som behövs och vi funderar över golvet. Kalle vill måla det, jag vill inte att det ska vara brunt så det blir nog målat. 
 
 
Jag tycker det är väldigt snyggt med alla grå kök som är nu men jag tror jag skulle tröttna på det och vill göra det klassiskt så det får bli ett vitt kök. Hur själva målningen kommer gå till är vi inte klara med ännu. Jag ska kontakta någon som kan sprutmåla dem får vi se hur vi gör med alla täcksidor m.m
 
 
Längtar så mycket efter att byta ut allt det bruna.
 
 
Idag har jag haft en mysdag med Cecilia Möller och nu ska jag ut och träna en stund i vår gymnastiksal innan det är dags för att fixa middag. 
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Före bilder kök”

  1. Tycker ditt kök är så mysigt och hemtrevligt. Förstår om du vill byta ut de bruna mot ljusare, men luckorna tycker jag inte du ska måla. Det är mer personligt om inte alla kök ser lika ut. Kram från ett kyligt Umeå.

  2. Fint kök kommer bli ännu finare👍🏼 Vill bara tipsa om suveräna Kitchn & Home i Linköping om ni t ex vill köpa nya täcksidor. Trevlig och kunnig personal, jag köpte hela mitt kök där och är supernöjd med kvalité och bemötande.
    Kram💐

  3. Hej!
    Kul att du/ ni ska light renovera köket. Vill tipsa om att grått är flott. Har ett grått kök sedan 2003. Vi tänkte först göra ett svart kök -det var ju modernt då. Fast när vi fick se färg prover på mellangrå bestämde vi oss direkt. Nu är det snart dags för köksrenovering igen. Har inte tröttnat utan skulle välja grått igen. Lycka till med köket! Ska bli så spännande att se det färdiga resultatet. Tack för din inspirerande blogg.

  4. Hmmmm, JAG bor ju i olika Nyanser av Vittt och trivs med Det å har gjort så i 8 År, det ÄR så lugnande, sen kan Man göra olika saker med Tyg och dylikt,Dock ej Josef Frank, överskattat, finns så mycke fina tyger här nere på Byn i Mjölby,Rekommenderar, ej så horribla M: ters priser heller, Snälla ,Titta in på Tyg Butiken i Mjölby……Finns Massor!Och Personalen ÄR SUPERGOOA !

  5. Kommer bli jättefint. Har ni funderat på att lägga in samma golv som ni har i anslutande rum. Ser ut som ekparkett. Kommer bidra ytterligare till att skapa en enhetlig känsla. Dessutom mjukare att stå på när man håller på i flera timmar i köket. Är ni oroliga för spill funkar en matta vid diskbänken, t.ex en pappelina jättebra som skydd.

  6. Vi har nog samma lucka och färg som ni har på ert kök men målade om det i en ljusgrå färg i höstas. Vi hade en målare som penselmålade allt på plats, just för att inte få olika ytor på luckor och täcksidor. Kan dock tänka mig att det blir lite mer hållbart om man sprutmålar. Vi blev jättenöjda i alla fall. Ska bli spännande att se hur ert blir. Vitt kommer oxå bli superfint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *