Matlagning i Slettestrand

Pressresa för VisitNordjyllandoch VisitDenmark 
 
Första kvällen på Nordjylland  hamnade vi i Slettstrand och där fick vi träffa Kresten Kronborg  som jobbar som kock och driver en egen restaurang där han inrett en gammal lada med kök och plats för massor av gäster. Kretsen brinner för naturen och god mat har massor av kunskap inom växter och vi träffade honom på stranden i Slettsestrand för att plock ihop våra egna kryddor, örter innan matlagningen. 
 
 
Tänk vad mycket mat det finns i naturen som man inte tar tillvara på för man inte har någon kunskap, jag blev så inspirerad av honom. 
 
Kresten tar bokningar från sällskap och ska du åka på en resa med ditt företag så passar det toppen att boka en sådan här kväll med honom. Han är en mysig och trevlig person som jag gärna skulle velat prata mer med även om jag har svårt att förstå danskan. 
 
 
 
När vi gått på stranden och plockat blommor som går att äta och annat grönt så tog han upp till en hage där utsikten var fantastisk. Landskapet i Danmark är böljande och vackert överallt. 
 
 
Sedan landade vi i hans smedja som det heter där vi tillsammans fick laga mat med det grönt som vi plockat med oss från stranden och hagen.
 
 
Katarina och jag gjode en supergod omelett som dekorerades med blommor som man kan äta.
 
 
De andra tjejerna bakade pizza i vedeldad ugn, jag smakade såklart även om jag får lite ont i magen av kolhydrater och den var mums kan jag säga. 
 
 

Kresten själv fixade supergod krabba med alla örter och sedan dukades allt fram och vi satte oss till bords för middag. Å vilken middag sedan. En helt fantastisk kväll blev det och så roligt att få vara med om.

 
Har du vägarna förbi Slettestrand så rekommenderar jag att boka Kresten Kronborg  för matlagning och där finns också mycket annat att göra som att åka mountainbike osv .
 
 Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Matlagning i Slettestrand”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *