Fira nationaldag och tips på frökenpresenter

Annonssamarbete med Sprudla
Det blev en lugn nationaldag för oss i år. Elin har haft en kompis vid poolen och de har myst i solen. Väldigt skönt med dagar då man bara är hemma utan planer. Nere vid poolen steker solen och det är hett men vi ska fika på lite jordgubbar, glass och ett glas rose och ikväll ska Kalle fixa middag.
Lykta Sprudla HÄR
Jag längtar tills planket kommer upp vid poolen och mina rosor växter upp så det blir lite mer ombonat, istället får man pynta på borden.
Nu har jag två fina lyktor från Sprudla, den lilla hittar du HÄR och den stora hittar du HÄR. Tycker dessa är så snygga och de här är fina att ha i grupp, så jag skulle tänka mig ännu fler. Det här är fina frökenpresenter också. Klassiska och passar överallt. Även vasen på bordet är från Sprudla. 
Kram Lotta
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Fira nationaldag och tips på frökenpresenter”

  1. Som få lyckas du fånga den svåra balansen mellan vardagsglamour, sunt förnuft och värderingar som känns äkta. Lite jädraanamma vad bra jag är tillsammans med ödmjukhet och förmåga att bjuda på ”det mindre perfekta”. Det behöver vi alla för att känna oss bra som vi är och pushas till att våga lite mer.
    Kram till dig Lotta och tack för allt du ger mig 😘
    Maria

  2. Galet fina lyktor, men Frökenpresenter? Håller man på med det fortfarande ? Trodde nästan inte det var tillåtet längre.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *