Poolmöbler

Igår fota jag i starkt solljus, det ska man egentligen inte göra för bilderna blir inte så bra men hit till bloggen behöver det inte vara så skitnoga eller ? 🙂 Vet ni, ni är så fina läsare, jag älskar att få förgylla er stund här och ni är bara bäst! Det har varit tufft i perioder att blogga men numera finns det bara snälla människor här inne och ni förgyller mina dagar. Stor kram till er.
Tack för ni gav mig råd om pergola eller mer omklädning hörna och bänkar för nu har jag bestämt mig för både och. Vi har plats för en pergola och den blir troligtvis över dessa bambumöbler som ser du på bilden. Jag har svårt att sitta där nere när det blir för varmt så jag måste ha någon typ av tak. Pergola som man kan skruva ner i altandäcket blir perfekt.
Min kära man är bäst på att snickra och måla osv och han jobbar ofta extra var 3:e vecka och så ska han resa till Ryssland och allt annat som bröllop och svärmors fest som vi varit på osv så vi har ingen tid att göra klart här nu. Har vi bara tid så är vi supersnabba med att bli klara och dra igång saker , men det måste finnas både pengar och tid när man har projekt och det är inte alltid så lätt att få allt på en gång.
Men det underbara är i projekt att vi älskar båda två att drömma om vad vi ska göra i framtiden och  förverkliga det vi vill och vi tycker båda om att planera, spara osv. Som par gör det oss tighta och vikänsla. Jag försöker också ta hjälp till saker så inte Kalle behöver göra lika mycket, men vissa saker vill vi göra själva för det blir för dyrt och för vi tycker det är kul. För en del kan det stressa att alltid ha saker igång, men för oss är det ett sätt att umgås, att göra något som vi tycker om osv men det får bli när tiden finns. För vet ni, min Kalle han säger varje dag att han älskar mig fast jag är lite tokig 🙂
Nu ska jag plocka ordning lite här för idag ska jag iväg och fota bilder i Gamla Linköping och det ska bli så kul. Älskar den miljön, ska ta med mig min mamma så kan vi umgås lite också under tiden jag ska jobba. Min mamma mår bra igen efter sin operation och det är så skönt att se att hon är igång igen som vanligt och kan köra bil osv.
Nu skriker min katt här på mat så nu ska jag avsluta, en kaffe till också så är jag igång.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Poolmöbler”

  1. Jag har köpt Hillerstorp och är mycket missnöjd med kvaliteten. Skruvar lossas av vinden och trillar ur. Tyget blir missfärgat av solen. Efter mycket om och men fick vi reklamera tyget, men det var mycket otrevlig personal hos Hillerstorp innan reklamationen var klar. Bara en liten parentes, så ni verkligen kollar upp kvaliteten!

  2. Du har alltid så fina bilder, solsken eller inte spelar ingen roll😍 Du kan det där att när man går in på din sida så blir man oftast på gott humör eller väldigt berörd på nåt vis. Avstressande och humörhöjande är din blogg för mej åtminstone. Och vad härligt att höra hur fint ni kan samarbeta inom familjen, där skulle finnas för många att ta efter😉 Tack för en helt fantastisk upplevelse varje gång man öppnar din blogg.🌹🍀🌹

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *