Get shit done

Det är roligt att springa just nu, det blir inte lika ofta men det är roligt varje gång och det känns bra. Jag går även mina promenader med vänner men ska inte träna x-fit över sommaren. Jag har haft lite problem med knäna, det är kanske egentligen inte just i knäna utan att jag har lite korta hälsenor som gör att jag har svårt att sträcka ut och skulle behöva stretcha mer. I vilket fall blir det jobbigare när jag kör x-fit ( det kan ju vara 100 benböj på ett pass+ allt annat ) , så jag prövar att hoppa över det nu i sommar när våran vanliga tränare tar ledigt. Jag tycker det är bättre i knäna i alla fall.
Idag var jag ute och gick med min vän Maria och hon sa just det att jag klarade att gå fortare och ta ut stegen bättre. Det är viktigt att lyssna på kroppen tycker jag och efter promenaden blev det även löpning på 3.3 km för idag kände jag mig pigg. Jag måste göra min grej och strunta i vad andra gör och tycker och lita på min känsla vad som är bäst för mig.
Nu är det snart 6 år sedan jag började röra på mig. Jag gick från närmare 80 kg till 60 kg och idag väger 65 och 3 kg mer än när Elin blev sjuk. Jag försöker köra Lchf i veckorna ( äter aldrig matbröd, pasta , potatis, ris när jag är hemma) om jag inte blir bjuden på något, jag dricker däremot vad jag vill men sällan juice, äter sällan frukter  osv. Jag skulle gärna vilja ligga runt 60-62 som innan Elin blev sjuk men det går trögt och huvudsaken för mig är att det inte ökar mer och att jag känner mig pigg.
Jag har lite mage som aldrig vill försvinna, ”gäddhäng” på armar osv men jag är frisk och go och glad och 44 år 🙂Så länge jag orkar springa, gräva hårt i trädgården, kan ut och gå osv så är jag nöjd. Sedan får vi se i framtiden, funderar på att skaffa mig en cykel. Jag gillar träning som jag kan göra när jag känner för det, inte träning som man ska planera in. Mina anlag på min familjs sida gör att jag hela tiden måste röra mig eller tänka på vad jag äter för att må bra. Skulle jag släppa allt skulle det tyvärr inte funka och jag skulle inte klara att hålla vikten. När det gäller vikten så är det maten som är viktigast och när det gäller energin så är det träningen. Är så, så glad att jag alltid kan gå tillbaka till Lchf även om jag äter annat på en resa osv.
Idag var en bra dag!
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Get shit done”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *