Jobb vid datorn idag

Idag har jag suttit nästan hela dagen vid datorn och det gör inget för mig för jag är inte så jätteförtjust i hög värme. Jag tycker om att pyssla och nu blir man mest trött. Det får bli bad om dagarna nu så man håller sig vaken, i poolen är det 27 grader och det är skönt det. Jag vet att ni är jättemånga som älskar den här värmen så jag är glad för er skull.
Imorgon får det bli en springrunda också lite senare på kvällen, eller om jag kan komma ut tidigt. Jag är inte så bra på att träna tidigt på morgonen, men man kan ju pröva för jag kan ju ha ändrat mig.
Nu ska jag sätta igång med bokföringen och försöka bli klar ännu mer med allt jobb som väntar
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Jobb vid datorn idag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *