Kläder för uteliv

Annonssamarbete med 8848 Altitude
 
Tänk att i år firar jag 15 årig bröllopsdag med här mannen och 27 år tillsammans. Fast vi är så olika så är vi ändå så lika. Jag tycker om att vi har glädjen till naturen tillsammans, vårt intresse för hemmet och för vår odling. Jag tycker om hur han pratar om vår framtid tillsammmans och det vi ska fortsätta uppleva även om våra barn börjar bli stora. Vi har många drömmar och upplevleser kvar att förverkliga.
 
 
När vi ska göra jobb här hemma eller fota bilder så är han aldrig omöjlig och vem ställer inte upp som modell för dessa supersnygga kläder från 8848 Altitude. Elin tog med oss ut i hagen en kväll för där var det fantastiskt kvällsljus och såklart följde även Findus med. Findus är alltid med. 
 
 
Kalle har modellat i de tunna men supersköna byxorna Morzine Pant och passar så bra för all typer av aktivitet utomhus. Passar skogtur som att stå på fotbollsplan med sina ungar tänker jag. Byxorna finns i två färger. 
 

Det har han matchat med en blå pike tröja som är lika snygg till ett par vanliga jeans och skaljackan Pandore som står emot regn som lite snö eller bara en kall sommarkväll när myggen kommer. 
 
 
Visst är han fin? En riktig bekväm och snygg outfit för utomhusdagar
 
 
Jag älskar ju färg så jag ville fota mig i cerise och såg verkligen fram emot om storlekarna skulle passa men de satt perfekt. Jag valde medium i jacka och byxa och det blev bra på mig. Jag gillar inte att företag gör små kläder i storlekarna men dessa var rymliga och bra och som de skulle. 
 
  
Vet ni om att 8848 Altitude är en svensk märke och genom åren har vi haft många kläder från dem men främst utekläder. När vi åkt till fjällen har flera jackor av dem använts och när vi seglat har deras kläder varit toppen. 
 
 
Jag har letat tunnare byxor att ha på hösten när jag är ute och går och dessa Tekla byxor satt så skönt på. Jag vill ha byxor som går upp över magen och som sitter skönt på ändan och dessa var grymma. I höst behöver man bara sätta ett underställ under om man har dessa. 
 
 
 
Å jackan Neblina knäppte jag aldrig på bild men den har lite strech i sig och blev också väldigt snygg på. Jag kände mig så fin i den. Den är lite figurnära och kommer även bli snyggt till jeans och färg gör så mycket tycker jag. 
 
 
Älskar du att röra på dig precis som jag och vara ute i naturen så kolla in 8848 Altitude lite extra för nu har du även 15% i tre dagar med koden fyraarstider15 på hela sortimentet. Passa på att uppdatera garderoben för sköna utelivsdagar. 
 
Du hittar allt på hemsidan HÄR 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Kläder för uteliv”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *