Brunch på keramikcafet Möllehuset

Preesresa VisitNordjylland
 
När vi besökt fyren på Nordjylland så var nästa stopp att äta brunch på Kerarmikcafe Möllehuset. Här måste man boka bord för att få plats och gör det om ni har vägarna förbi. Ni ser ju hur fint var inte detta!
 

Allt som serveras är så ekologiskt som möjligt, de bakar allt bröd och alla bakverk själva och ägarna har intrett husen så mysigt och cafet ligger bredvid en gammal kvarn. Här säljs också familjens egen keramik som tillverkas på vinterhalvåret när cafet är stängt. 

 
 
Brunchen serveras i flera våningar och smakade så gott, älskar brunch. Keramikcafet Möllehuset ligger också nära Rubjerg knude fyr om du skulle göra ett besök där och här ska man ta sig tid att sitta för en stund för eftertanke. 
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Brunch på keramikcafet Möllehuset”

  1. Åh vad härligt! Hittade din blogg via deras Facebook-konto (tror jag det var, de hade länkat till ditt inlägg). Mina föräldrar har sommarstuga i Lønstrup och jag har varit där varje år sedan jag var liten. Møllehuset är verkligen ett mysigt ställe som tillkommit de senaste åren. Jag är väl lite partisk, jag men älskar hela området runt Lønstrup! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *