Allt målat inne och jätteverbena

 

Idag ska vi ställa ordning här inne för nu är allt målat inomhus och det känns väldigt bra. Jag har detta som en studio när jag fotar och gjort flera reportage här inne i orangeriet så det blir mycket lättare nu när det är vitt och fint runt dörr och fönster. I veckan ska jag fixa lite med golvet, lite sand behöver fyllas i mellan teglet. 

 
Jätteverbenan är väldigt fin nu och blommar så vackert i krukorna utanför, en favoritblomma för mig. 
 
Ha en bra dag, jag ska ha möte med min bokföringsbyrå och en tur till stan 
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Allt målat inne och jätteverbena”

  1. Så fina jätteverbena som redan blommar. Har sått för första gången och fått fram plantor men undrar hur tätt de bör stå. Hur många plantor har du i krukan?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *