Lokalproducerad el

Annons för Bixia
 
I fredags var det lite reklaminspelning här hemma i min köksträdgård, så spännande att få se andra jobba. Pär Kaller som är VD på Bixia  skulle spela in en sommarhälsning till sina kunder och han gjorde det så proffsigt och bra. Med var också reklambyrån Identx. 
 
 
Bixia är ett företag inom elbranschen som finns i Linköping men har kunder över hela landet. De jobbar med närproducerad el och det är något jag funderat och velat lära mig mer om länge. Extra kul då att få lite mer information om det personligen och hur jag som konsument kan göra aktiva val genom att välja elproducent som gynnar min närmiljö.
  
 
Elen som Bixia säljer kommer från vanliga människor och från deras gårdar som säljer sin vindkraft, vattenkraft eller har solpaneler på taket. Bixia säljer sedan den vidare till sina kunder så att den lokala bonden osv också kan tjäna pengar på sin gård. På så sätt blir elen också den kortaste och smartaste vägen och lokalproducerad. 
 
 

 Precis som vi gör aktiva val med vilken mat som vi vill stoppa i oss kan vi göra med den el som vi producerar i våra hem och just den reklamfilmen och en sommarhälsning spelades in i min köksträdgård i fredags och så lite sommarhälsning till den duktiga personalen och heja Sverige som imorgon ska spela match igen.

 
Gå in på Bixias hemsidan HÄR  och läs hur du kan bli en del av lokalproducerad el och skaffa dig ett avtal som även gynnar miljön runtomkring där du bor. Det här tror jag på jättemycket. 
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Lokalproducerad el”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *