Laga mat, fatet Lace och poolparty

Igår fixade Kalle ihop någon mat som smakade gudomligt men som kanske inte ser så gott ut. Han är så himla duktig på att öppna kylskåpet och bara slänga ihop något. Jag har inte alls den förmågan när det gäller mat. Konstigt det där för när det kommer till inredning och trädgård så har jag den där kreativiteten men inte när det gäller mat.
Sedan tycker jag inte det är så kul, kanske är det som är felet. Jag skulle behöva storhandla, har inte varit i en stor mataffär och handlat på över en månad nu , känns som det mesta börjar ta slut. Så storahandla är inbokat nu.
Jag köpte stora fatet från Lace sedan i ljusblå, det är så fint. Älskar blått och gillar mer det ljusblå än mörkblå.
Idag har Elin ärenden i stan så idag ska jag köra henne så hon får fixa lite, det ska visst bli poolparty i helgen och jag och Kalle funderar på att åka iväg själva på lite mys. Har du tips på något mysigt boende så tipsa gärna. Gillar små söta bed and breakfast osv.
 Ha det fint
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Laga mat, fatet Lace och poolparty”

  1. Ett bed&brekfast som är värt att besöka Karlsbergs gård i Tvååker några mil från Varberg. Jättegulliga små rum o en fantastiskt kreativ värdinna som bakar frukostbordet så det doftar nybakt i hela huset när man vaknar

  2. Hej Lotta, vilka härliga bilder på dina odlingar! Önskar jag hade så gröna fingrar som du. Fast just nu skördar vi i alla fall potatis. Tips inför helgen är Marys Café utanför Eskilstuna. Ett litet B&B med bara ett par rum. Vi firade vår bröllopsnatt där för åtta år sedan. Ett härligt café och en lummig trädgård. Sen kan ni passa på att besöka Solby gård någon kilometer bort. Bär och grönsakshandel med vackra inredningsprylar. Har ni inte fått nog efter detta så åker ni vidare till Wäsby Magasin och botaniserar vidare bland goda ostar, Matteusporslin, Bruka och en massa annat fint. Tre riktiga smultronställen i Eskilstuna som jag tror skulle passa dig.
    Kram Camilla

  3. Hej Lotta, jag blev så nyfiken på vad det är för träd ni planterat I pooldäcket? Och måste bara säga – Sååå fint ni har det, galet snyggt och mysigt! Jag håller på att planera för en pool I trädgården till nästa sommar. Kram Therese

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *