Pergola vid poolen

Nu har det varit fullt upp med trevligheter för mig flera kvällar i rad så idag vaknade jag tidigt men somnade om till 10.30. Det var nog bra det för sedan har jag varit dålig i magen och varit lite sängliggande på eftermiddagen och då var jag nykter igår så inte för den delen 🙂. Men i vilket fall är ju Kalle och jag snabba när vi sätter igång så på två timmar senare så var pergolan uppe.
Nu tycker jag att det här hörnet blev mycket mer ombonat och ännu bättre blir det när planket kommer upp om några veckor.
Ha det fint och jag får nog vila mig lite igen, vet inte vad det är för skit som jag fått i magen
Kram Lotta
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Pergola vid poolen”

    1. Själva tyget går att ta ner men kanske inte tvätta i maskin. Vi kommer ta ner taket på vintern, man kan också dra ihop det på natten och det går köpa nytt tak för 1500 kr. Kram Lotta

  1. Verkligen fint och ombonat! Funderar på en liten pool/badtunna här hemma och skulle gärna ha en pergola i anslutning till den!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *