Bloggen fyller 10 år

 
Tänk att 10 år har gått sedan jag skrev mitt första blogginlägg. Då kunde jag ingenting om bloggar och det var inte alls vanligt med blogg och helst inte när man var 34 år. Detta inlägg finns kvar HÄR  
 
 
Bloggen har genom åren gett mig så mycket glädje och jag älskar ha er med här och få skriva och fota för er. Ni alla som kikar in och läser gör att jag även kan ha det som jobb och jag är så tacksam för det. Att få en stor blogg har varit mycket jobb, för det krävs väldigt mycket för att kunna synas på google men det är framförallt ni läsare som gjort denna resa möjlig för mig.
 
 
Ni har stöttat och funnits med, en del har hängt här med mig alla 10 åren. För mig ska det kännas roligt att få fota och skriva för er, jag vill inte sätta för höga krav och mål osv utan allt har handlat om att göra det man älskar. 
 
Idag firar vi med riktigt bubbel och det hör inte till vanligheterna , men det här är en stor dag för mig. 
 
 
Så skål, skål för 10 härliga år och hoppas att det blir minst 10 år till och tack för du finns med på resan. 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

50 reaktioner på ”Bloggen fyller 10 år”

 1. Grattis till 10 år otroligt att tiden gått så fort, jag kommer ihåg det där inlägget men jag hittade dig några inlägg senare och blev fast. Du inspirerar fortfarande och det är många gånger jag känt igen mig. Det är fint att fått följa er resa genom jobbiga tider och roligheter. Ha det fint och njut av sommaren med familjen. /Anne

 2. Hipp hipp huuuurraaaaaa för världens bästa Lotta i daaaaa….
  Ja tänk vilken resa man gjort va!! Å tänk, utan våra bloggar hade vi ju aldrig möts….
  Puss o kram och en stor skål!

 3. Vi som ska tacka som får följa Sveriges bästa å mysigaste å mest äkta blogg!!
  Älskar dina projekt, din ärlighet, dina tokigheter, få följa din familj i med å motgång…
  Stort grattis till dina första 10!! 🎉🥂👏🎉👏🥂🎉
  Stooor kram från mig

 4. Stort grattis till bloggen och dig Lotta🍾🥂👏👏👏fira ordentligt det är du värd! Förstår verkligen att det är mycket slit och inget som kommer av sig självt utan du precis som alla andra företagare har jobbat hårt för din framgång! Älskar din blogg, läser alla inlägg och den är som en fel av min vardag ☺️😜👌hoppas den hänger kvar minst 10 år till! Skål och kram💕 Anna

 5. Grattis👍
  Härligt att läsa och gå,in bra inspo.. av allt tycker jag.
  Va kul att du har fått tag på glasen.
  Tittade på dom förut men tyckte dom var för dyra som alltid
  när något blir poppis.
  Ha en fin sommar

 6. Stort grattis,väldigt trevligt att titta in hos dej varje dag! Å va kul att du hittade glasen och naturligtvis ska det vara äkta bubbel en dag som denna!God fortsättning med Bloggen!Kram!

 7. Grattis till dina 10år❣️
  Var mammaledig när jag av en slump hittade din blogg på hösten för tio år sen. Tror du hade vunnit i någon tävling från nordljus?.
  Följer dig både på fb och insta och jag tycker om det du skriver det verkliga livet och även roligheter. Dina bilder är så underbara och inspirerande. Har rekommenderat den även till andra vänner som har fått mycket inspiration från dig.
  Så tusen tack för att jag får följa dig och fortsätt med det du gör för du gör det alldeles toppen!
  Stora kramar med strössel på från mig.

 8. Stort Grattis:) Följer din blogg och den ger mig inspiration till inredning, mode och trädgård. Vi har kört igång ett projekt i trädgården där jag fått idén från bloggen. Tack!

 9. Stort Grattis till 10 år med din fantastiska blogg.
  Hittade hit för några år sedan och återkommer varje dag.
  Gillar att se alla dina fina bilder och läsa dina texter.
  Tycker det är fantastiskt att du nu kan leva på din blogg,
  men förstår att det tagit lång tid och mycket arbete.
  Njut av din fina champagne och tack gör att vi får dela
  så mycket med dig.
  Fortsatt lycka till med många år till!

 10. Grattis till 10år!
  Din blogg har kommit att bli en av mina favoritbloggar, jordnära, inspirerande och du är fantastiskt duktig i trädgård och med bilder.

  Ha en fin dag!
  Kram/ Therese

 11. Gratulerer med 10 år på bloggen! 💐🎉 Jeg har ikke fulgt deg så lenge, men i noen år. Du er så inspirerende!!! 👍 Sender mine aller beste hilsener fra Stockholm, hvor jeg er med mann og våre to voksne barn i noen dager. Ønsker deg fortsatt lykke til med bloggen og gode sommerdager med familien din! 😎☀️🥂 Beste hilsen fra Ellen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *