Säfsen på sommaren

 
 
Alla bilder Elin Andersson 
 
Gud vad underbart det är att få bada i en sjö och helst nu när det är så varmt och skönt i vattnet. Vi hade några härliga dagar i Säfsen på två olika badstränder och kul att umgås med bror och hans familj, min mamma och bonuspappa och Elin. Det var fler som skulle med från början men fick förhinder. 
 
 
Jag och min bror, vi har inte samma pappa. 
 
 
Min syster lilla hund var med också och det gick jättebra, så snäll hela tiden och vi fick sitta i skuggan med henne.
 
 

Nu har jag fått bebismysa också med min brors lilla Elsa också några dagar och det är ju extra härligt med småbarn nu när sina egna är så stora.

 
Att semestra i Säfsen funkar toppen även på sommaren
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Säfsen på sommaren”

  1. Jag har aldrig varit i Säfsen på vintern men två år i rad i juni med mitt jobb och är överförtjust! Vi har cyklat MTB och finns massor av fina leder runtom. I år paddlade vi även kajak i sjön där nära byn och det var första gången nånsin för mig och pirrigt, men så härligt. Vi bodde i Prästgården som ligger vid kyrkan och var ett helt magiskt ställe, renoverat helt fantastiskt och är ett drömställe att hyra om man är många och vill laga härliga middagar tillsammans. Är så kul att se att de traditionella vintertällena även är fantastiska på sommaren, eller hur? Kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *