När fyra blir sex stycken

 
 
Den här sommaren känns underbar för oss, vi har blivit 6 personer i familjen. En flickvän och en pojkvän har kommit till och det känns så härligt. Jag skulle kunna skriva en uppsats hur lycklig jag är att mina barn mår bra och har det bra och att livet fick fortsätta så här, men det ska jag inte för Elins skull. Jag tänker än så länge bara berätta att vi är två till i familjen och huset här har utökats med fler människor och kärlek. Bästa, bästa!
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”När fyra blir sex stycken”

  1. Så roligt för hela familjen❣️
    Visst är det härligt med ’en ny fas i livet’ när barnen växer upp och skaffar Er en svärson/svärdotter 💕
    Njuuuuut fullt ut alla sex 😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *