15 årig bröllopsdag och begravning

Jag gick upp tidigt idag för att fixa iordning mig och göra handbuketter från trädgården. Idag begravs en av mina bästa vänners mamma, det blir en tung dag. Idag är också min och Kalles 15 åriga bröllopsdag som vi inte firat på flera år när Elin varit sjuk så i eftermiddag ska vi iväg och bo på hotell och äta gott.
Precis så här är livet. Glädje och sorg som går hand i hand och som man måste lära sig att hantera. Min vän är så otroligt duktig på det och en inspiration för mig. Även om hennes mamma gått bort i cancer så försöker hon varje dag välja glädje. Det är en konst.
Så nu ska jag först på begravning och gråta med min vän och vara ledsen för att den där fruktansvärda cancern tog hennes mamma alldeles för tidigt och sedan fira vår bröllopsdag. Min vän Helena och har varit ett stort stöd för mig genom Elins sjukdom och nu finns jag för henne, som vänner gör. Jag återkommer senare imorgon med bilder från Kalles och min lilla tripp.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”15 årig bröllopsdag och begravning”

  1. Åh.. Och min pappa gick bort PÅ min och J’s 12-åriga bröllopsdag nu i juli. Om 2 veckor tar vi det tunga avskedet i kyrkan. Denna hatade sjukdom.. Men, pappa lever trots allt vidare i både blommor och fåglar, och i minnet..

    Önskar er en trevlig bröllopsdag, trots sorg och tårar.

    /ÅsaS #trädgårdsmästarensdotter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *