Slottsholmen och Västervik

Igår hade Kalle överraskat med ett fint rum på Västerviks stadshotell och inte bara det utan blommor, bubbel och jordgubbar. Jag har aldrig fått blommor av honom på hotell innan så det var verkligen en överraskning. 15 år som gifta tyckte Kalle skulle firas ordentligt.
Efter vi delat en flaska bubbel och pratat om livet så var det dags att klä om och gå till Slottsholmen som ligger straxt bredvid. Där hade han bokat bord för middag.
I Västervik var vädret underbart precis som resten av Sverige, helst på kvällen.. Att gå där med honom en varm sommarkväll kändes som att vara utomlands.
Jag är så glad att vara gift med honom som också tycker om att utvecklas, att hitta på saker, som gillar äta god mat och dricka bubbel . Som vill att vardag kan vara lika festligt som helg. Jag tycker om att han vill hitta på saker med mig, hur vi planerar vår framtid och hur vi vill göra det bäst för våra barn osv.
Slottsholmen har inte funnits så länge men det här är värt ett besökt. Här finns både hotell, bar och restaurang.
Vi valde att äta 6 små rätter som vi delade på och som kom in i tre omgångar. Maten var såååå god! Vi valde mycket fisk och allt var topp och rose till det.
Västervik är toppenstad att åka till en natt för att fira och inte allt för långt bort. Nästa gång skulle jag gärna vilja bo på Slottsholmen för  där kanske de har air-condition på rummet , det hade de inte fast vi bokat fint rum på stadshotellet 🙂
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Slottsholmen och Västervik”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *