Städa bort julen

Har ni städat bort julen ännu? Jag ska börja lite idag, inte stjärnor och stakar men det andra pyntet. Jag ska kasta ut granen och så längtar jag att fylla på med lökar och fräscha växter. Jag tänkte att jag skulle få fart på mina ungar idag också som båda två har julgranar på sina rum.
Idag är det dags för en liten springrunda igen. Kör 3.6 km nu som inte är så jobbigt att komma ut på och så försöker jag istället springa lite oftare. På söndag startar jag x–fit igen två dagar i veckan och det är så kul att träffa alla vänner i byn. Hur ser era planer ut med träning i vinter?
Ha det så bra!
Kram Lotta
💗
————————
Dagens citat & tänkvärt
Om du tycker att gräset är grönare hos grannen, kan det bero på att du glömt att vattna tillräckligt hos dig själv 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

25 reaktioner på ”Städa bort julen”

 1. Ärligt talat åkte granen och allt pynt förrutom stjärnor och stakar ut redan juldagen….lilka roligt som det är att ta fram allt (1 dec) lika befriande är det att städa bort det 🙂 tycker jag!

  Blir så avundsjuk på din träning…själv kommer jag inte igång, hoppas få lite fart på vår kommande semester som startar nästa vecka!

  Ha en skön tisdag!
  Kram/Maria

 2. O nej inte ännu . Först måste de vise komma, älskar trettonhelgen den är julig i sin enkelhet . Så inte ännu . Tiden med jul är så kort även om även jag tar in i december så när inre ännu. Är lite som med sommaren vill hålla kvar . Men sedan in med vinter vitt och blått vita januari det är så härligt. Tack för årstider och för don inspirerande och fina blogg / Helena

 3. Godmorgon 🌟
  Julpyntet åkte ut innan Nyår. Granen och stjärnor står kvar veckan ut.
  Å ja det är så härligt att träna, har lovat mig själv mer träning detta året. Mår då bra när jag har tränat.

  Ha en skön dag .
  Kram Linda
  Shopaholicmum.blogg.se

 4. Jag passar på att njuta av den korta tid på året med advent och jul. Vi har så bråttom i livet alltid, så jag vill gärna försöka stanna upp ibland och bra njuta. Tids nog ska jag njuta av vårigt och fräscht.

  1. Jag njuter så mycket just nu med att bara varit hemma varje dag, ska fortsätta att jobba mindre både i januari och februari. Det är en sann glädje att leva i nuet. Kram Lotta

 5. Nej, här är julen kvar. Här håller jag på en gammal tradition att julen inte ska raskas ut förrän det är Knut det vill säga den 13 januari.

  Ha det gott!

 6. Jodå, julen har börjat rensas ut, men stakarna och stjärnorna får vara kvar någon dag till 😄 Träningen ska bli bättre i år det har jag lovat mig själv 💪
  Bra citat du hade med idag 😍
  Varma kramar Mia

 7. Här åkte det mesta av julpyntet ner innan nyår. Granen och ljusstakarna får vara framme veckan ut. Känns skönt sen när allt är bortplockat. Då har man den ljusa årstiden framför sig 🙂 Det var ett väldigt bra citat du kom med idag. Det ska jag försöka komma ihåg. Kramar Ing-Mari

 8. Jag förstår inte riktigt varför det är så bråttom att städa bort julen. Kanske för att många börjar för tidigt. Jag tycker att det är fint med advent, vilket inte = jul. För mej är jul från julafton och fram till tjugonde Knut.
  Jag tycker att så många har svårt att leva i nuet, man tar ut saker i förskott och sedan är det raskt iväg till nästa. Tycker tex semlor hör ihop med fastan och att det förtas något när man kan köpa dem nästan när som helst på året. Nej, jag är inte lastgammal, men så tycker jag. Att det är fint med högtider och årstider och att följa dem i lagom takt. Fint med juleljus så länge det är så här mörkt. Men det är ju tur att det inte är lag på hur detta ska åtföljas!? 🙂

  1. Hej, jag tror på att man ska göra som man trivs bäst med och jag trivs med att ta fram julen slutet på november och ta bort julen efter nyår. Det passar mig. jag tror också det är bra att det inte är lag 🙂 När man gör som man mår bra av då blir livet lite lättare. Skönt att du gör som är bäst för dig. Kram Lotta och god fortsättning.

 9. Här städar jag oxå ut julen men lämnar stjärnorna några dagar till … känns så bra att nu går det åt rätt håll 😊 Tar tillfällena som dyker upp för träning, behöver ladda knopp o kropp med ny energi 💪👣👏 Ha en mysig kväll 💕

 10. Jag vill alltid röja undan julen inför det nya året! Ny start, liksom. Så jag känner verkligen igen mig i ditt tänk 🙂
  Du har alltid så otroligt fina blomsterarrangemang hemma, vilka gröna fingrar du måste ha! Jag har blivit inspirerad och kommer lägga mer pengar på dekorativa blommor inomhus under 2018 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *