Lugna dagar

Vi var själva igår och Kalle gjorde så himla god mat. Jag kanske visar er senare. Idag regnar det massor och det blir kontorsdag för mig. Jag ska fortsätta att tömma bilder i mina mappar och hårddiskar, strukturera upp och bara mysa på mitt kontor. Vi hämtade barn inatt och kom hem kl 3. De här dagarna har vi mest bara latat oss och det är precis vad vi behöver. Vi har inte så mycket som vi måste göra inne på huset så vintern blir mer stillsam för oss och ute i trädgården finns inte så mycket att göra. Jag har inte ringt till målaren än, måste göra det imorgon och hoppas de kan komma måla huset i sommar.
Mitt 2018 har inte så många måsten, jag ska bara försöka förstå nu att Elin är frisk och att vi bara ska få vanlig vardag med allt vad det innebär. Elin börjar på canceravdelningen på vuxen nu efter nyår och ett nytt kapitel inleds. Jag kommer ta två månader när jag planerar upp, strukturera tankar, framtid och inte hela tiden tänker att jag ska prestera så mycket. Min kropp och hjärna ska få lära sig nu att jag måste inte ladda om hela tiden, nu kan jag få vila.
Tack alla fina för era kommentarer om min årsberättelse och mina mål. Ni är fantastiska hela bunten! Det kommer troligtvis hända mycket roligt för mig 2018, jag har mycket på gång med olika företag men kan inget berätta ännu. Framtiden som bloggare ser ljus ut. Jag tar inget för självklart och fortsätter sälja bilder genom mina två agenter ut i världen och mycket i Tyskland och försöker leva i nuet.
Ta hand om er
Kram Lotta
💗
Dagens citat & tänkvärt
”Om du letar efter någon som kan förändra ditt liv, så ta en titt i spegeln”  (Topphälsa) 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *