Förra våren och lite nya växter

 
Mina julblommor har gjort sitt, jag köpte bara snittblommor i år och hyacinter och de har blommat över. Några amaryllis har jag kvar också och de sätter jag i vas istället nu när de är långa. Blommorna höll ändå väldigt länge, jättefin kvalite från Bloomingdesign. Hyacinterna sparar jag i en påse och planterar ut på våren då växer de så fint i rabatterna sedan. Jag ska ut i orangeriet och städa lite också så jag kan vara där ute och pyssla lite. Nu är jag sugen på att skapa igen.
 
 
 
Fotograf Cecilia Möller 
 
De här bilderna är från förra våren då vi fota bilder till en bildbyrå.
 
Ha det så bra bästa läsare!
 
Kram Lotta
 
💗
………………………………..
 
Dagens citat & tänkvärda 
 
Livet handlar inte om att vänta tills ovädret går över. Det handlar om att lära sig dansa i regnet.

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Förra våren och lite nya växter”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *