Lite lugnare tempo

 
Fortsätter januari i lite lugnare tempo och bokar inte in så mycket. Vi hade tänkt att åka till stan idag , jag och barnen men vi blev hemma istället. Efter varit borta igår och handlat mat och köpt blommor så kändes skönast att istället vara hemma. Jag klarar inte så mycket intryck men det känns ändå okej. Jat tar det som det kommer och accepterar att jag behöver lite tid och livet får gå lite långsammare. Elin har tagit prover däremot och jag passade på att fixa mina naglar. 
 
 
Nu blir det jobb vid datorn när regnet öser ner utanför. Vill bara tända ljus, elda och gå i tofflor hela dagen. Ser på instagram att många är borta på semester. Är lite sugen att boka en weekend för vår familj i vår, troligtvis till Paris. Känner en fotograf lite där som ordnar boende osv så det kan bli riktigt bra. Nu när Elin inte har ont eller är sjuk längre blir det lättare att resa igen. Vad längtar du efter i år? Jag önskar lite mer upplevelser och resor.
 
 
 
Nej nu blir det attt tända en brasa här, det är riktigt kallt här inne. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lite lugnare tempo”

  1. Hej Lotta,
    Idag när jag rensade i min mail hittade jag ett Mail som jag sände till Dig den 7 januari 2010 och önskade Dig lycka till med ditt nya företag, då hade jag under en tid följt Dig och förstod att Du skulle lyckas, vilket du gjort med den äran, trots allt som du och din familj gått igenom.
    Hoppas nu Du och din familj får ett toppenbra år, själv har jag haft några tuffa år, men jag tror man blir stark genom att få kämpa och framför allt man sätter värde på guldkornen i vardagen och känner tacksamhet.
    Många varma kramar från Wiwi💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *