Nöjda gäster och laga mat med recept

 
Igår hade vi en så trevlig kväll med några av våra närmsta vänner. Jag vill gärna ha lite besök ibland nu när jag mår bättre igen, men det blir ändå inte så jätteofta.  Kalle är grym i köket så vi hjälps åt och gästerna blev så mätta och nöjda men denna gång var der mest jag som lagat mat. Jag ska visa er lite mer senare vad vi åt. 
 
Jag har alltid tyckt det är svårt att föja recept och det är nog från skolåldern när jag hade svårare i skolan, men nu har jag upptäckt att det är inget problem. Jag bakar gärna med olika recept för där känner jag mig säker men jag ska utmana mig att göra mer ny mat och följa recept. Så kanske lite mer matlaging på bloggen framöver, vi får se. 
 
 
Idag ska jag vara ute lite och ikväll x-fit. Nästa vecka ingenting bokat och kan fylla veckan med det som känns bra för dagen. Nu ska jag somna om igen, sover så mycket jag kan och vill. 
 
Kram Lotta
 
…………….💗…………….
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Nöjda gäster och laga mat med recept”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *