Vardagsrum med howardsoffor

 
 
En till hemmadag blir det och det snöar mycket idag igen. Jag hoppas det går bra för sonen med sin lilla mopedbil som ska åka över skogen till slalombacken i Kisa med en kompis. Kul att han har driv och vill göra saker.
 
 
Vi ska vara hemma och få lite mer gjort. Ett stort bud kom häromdagen ska ska packas upp och sättas på väggen och några lådor i trä ska sågas så jag kan göra ordning i kökslådorna. Elin kom hem sent inatt efter varit ute med ett stort gäng med kompisar så hon kommer nog sova länge.
 
 
Livet rullar och imorgon ska Elin börjar på canceravdelningen för vuxna, jag ska besöka stenfirman, på mammografi  och så fika med släkten på stan. För en månad sedan klarade jag inte så många saker på en dag men det funkar fint nu. I helgen blir det en tur till Göteborg. Så skönt att var igång igen, men fortfarande lite lugnare innan våren drar igång.
 
Ha en fin dag
 
Kram Lotta
 
……………….💗……………….
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Vardagsrum med howardsoffor”

 1. Du har så fint hemma hos dig, bra smak och fixar till allt så fint Howardsofforna är så snygga tycker jag. Här hemma har vi skinnsoffor skulle gärna byta ut dem, men de får nog stanna ett tag till.
  Ha en härlig dag!
  Kram Birgitta

 2. Hej Lotta vad mysigt det ser ut!🌺
  När jag går in på din hemsida står det så konstigt,
  jag kan inte läsa vad det står, bara massa konstiga
  bokstäver. Ska man kontakta dig i Glasgow?
  Kolla på det! Fortsatt trevlig söndag!
  Kram Gunilla

 3. Hej Lotta. Så fint Ni har därhemma, smakfullt o framföralkt hemtrevligt viljet är det viktigaste! Härligt också att höra att du känner dig piggare o att glädjen kommer tb så sakterligen i takt med våren. Jag har funderat att ha modet som Du med att tapetsera en fondvägg här hemma för att få in lite mer liv o känsla….har ni vita väggar/målade/tapetserade? i resten av rummet eller hur tänkte Ni? Allt gott

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *