Bananpannkaka Lchf

 
 
Lite recepttips för er som vill äta lchf så är bananpannkaka gott och smidigt att äta till frukost. Det fick jag på min födelsedag. Vi hade turkisk yoghurt till och bär.
 
4 st 
  • bananer
  • ägg
  • vaniljpulver
  • kokosfett eller smör
  • färska bär
  1. Mosa eller mixa ihop bananerna med äggen. Rör i lite vaniljpulver.
  2. Stek pannkakorna i lite kokosfett ( vi använder smör )
  3. Servera med färska bär.
 
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Bananpannkaka Lchf”

  1. Ja, här är bananpannkaka en ny favorit och jag brukar smaksätta den med kardemumma/kanel istället för vaniljpulver och det ger en så fint smak tillsammans med bananerna så prova gärna det.

  2. Jag brukar också unna mig lchf bananpannkaka ibland 🙂
    Men för er som väljer mer strikt lchf kan jag rekomendera detta recept som är väldigt likt vanliga pannkakakor i både smak och konsistens.
    Man behöver dock tänka på att grädda dom liiite längre än vanligt.

    4 ägg
    2 dl grädde
    1 dl mjölk
    1 msk fiberhusk

    Vispa ihop i en bunke, låt svälla lite innan stekning.
    Ibland får man späda smeten med mjölk då den tjocknar under tiden man steker.

    Jag har även gjort på enbart mjölk och det funkar också bra .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.