Började födelsedagen med bad

Men nu hörrni nu kör vi ett morgoninlägg till. Jag är piggelin. Min älskade Findus väckte mig kl 6 på morgonen och skrek för att han inte kunde komma ut och kissa för all snö. Vad gör man inte för sin älskade katt på sin födelsedag. Tar på sig kläder och ut och skottar såklart och så när jag var klar blev det spabad med vatten och kaffe. En egen stund med katten.
Findus måste vara med överallt så han satt såklart på kanten hela tiden när jag bada. Nyfiken är han.
Det finns en ro i att bli äldre tycker jag. En känsla av klokhet över allt man upplevt och känslan över att få vara den man är. Tänk allt man gått igenom och fått uppleva genom åren ger en känsla av lugn ändå. Livet går så fort så det gäller ta vara på dagarna. Så lite vi vet om framtiden, om Elins cancer skulle komma tillbaka eller om någon annan skulle bli sjuk. Det gäller verkligen njuta av livet små stunder.
Så nu ska jag ut igen och skotta snö igen och sedan blir vi nog hemma dagen lång. Det är mycket snö som kommit och så mysigt ute. Ska läsa alla fina hälsningar på instagram, facebook, blogg osv.
Ta hand om er!
Kram Lotta
————-💗—————

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Började födelsedagen med bad”

  1. Gratulerer så mye med dagen. Jeg har også fødselsdag idag, men er nok en generasjon eldre enn deg. Ønsker deg en flott dag med dine nære og k)ære. Klem.

  2. Grattis på födelsedagen! Ser ut som att du har en fin dag. Önskar dig allt gott 🎈🍾🎉 Tack för allt du delar med dig på bloggen, alltid fint att läsa och se, både upp och ner som livet är ❤️
    /Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *