Snö är livsfarligt

 
 
Mina höns vill inte gå ut när det är snö, det är typ livsfarligt men de har det bra i sitt lilla hönshus och gott om plats. I vår hoppas vi någon höna vill ruva igen för vi vill gärna ha kycklingar igen. 
 
Nu har jag gjort allt på datorn och plockat ordning, ska fixa iordning mig och åka och fixa naglarna och kanske några ärenden. På måndag ska jag föreläsa igen och då tänkte jag vara lite fin.
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Snö är livsfarligt”

  1. Usch ja!! Snö är livsfarligt. 😁 vi är på gång att skaffa höns vi med. Men vi ska börja bygga så fort snön försvinner. Men jag tycker inte att den försvinner tillfälligt fort. Jag vill juh börja bygga NUUUU. 😁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *