Första övningskörningen till stan

Så mycket känslor i kroppen nu när Elin idag kunde övningsköra till Linköping. Det är sådan glädje efter allt som hänt att vi gör det här nu och dessutom har Elin haft det svårt med minnet sedan hon var liten och det här med att köra bil har varit hennes värsta. Hon har varit rädd men nu övervunnit det och det går så bra. Tack gode gud för automatbil, det är sådan skillnad för henne.
Vi träffade Philip på stan också som kom i sin modedbil. Han är grym som vågar och kan köra överallt och hans körkort kommer säkert gå fort den dagen det är dags. Jag fick äta lunch med mina stora ungar. Sitta och prata med dem och skoja om allt som rör sig i deras huvud är underbart. Älskar att få vara dem så nära och att vi kan prata om saker.
När barnen hade handlat några grejer var och jag köpt mitt kaffe m.m så for vi hem igen i var sin bil. Elin kunde köra i rusningstrafiken och det gick så bra. Solen gick ner och vi satte på steron. Så mycket som hänt, men nu är vi här. En dag i taget och det finns framtidstro och glädje. Allt blir bra.
Kryddor som jag inte vill vara utan persilladekrydda och vitlökspeppar, finns hos teabladet i Linköping
Nu är det dags att laga middag och sedan svara på alla mail som trillat in under dagen. Det fick bli lite bilder från mobilen idag igen.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Första övningskörningen till stan”

 1. Hej! Var intogs lunchen? Bor själv i närheten av Linköping och tips på nya lunchställen är ju alltid bra.

  Med vänlig hälsning, Eva

 2. Hej Lotta!
  Vad härligt att höra att det går bra för Elin att övningsköra. Jag har följt din blogg länge och har blivit väldigt berörd av er resa.
  En sak som berörde mig lite extra var hur du mådde efter att behandlingen var avslutad. Tröttheten och svårigheten för social sammanhang känner jag så väl igen från tiden innan jag insjuknade i en utmattningsdepression.
  Skönt att höra att du verkar må lite bättre nu i alla fall.
  Är du nyfiken på att läsa om hur det var för mig när jag blev sjuk får du gärna kika in på min blogg, http://www.nouw.com/annabrange

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *