Längtar efter grönt

 
Igår kom det in bonus på kontot för allt jag handlat på Blomstertorget och nu är man verkligen sugen att få börja frossa i blommor och grönt men jag ska nog spara lite på mina pengar. I två år i rad så har jag handlat ganska mycket för att komma igång med min odling i köksträdgården, men nu har jag det mesta för att förså. Förra året vid den här tidpunkten var jag ute och fyllde pallkragarna med jord, idag har vi massor av snö. 
 
 

Idag sålde jag reportage till Hemmets Journal på lite odlingsbilder så i vår kommer jag vara med där. 

 
Dags för kaffe och så fundera på om man skulle träna. Man ska inte fundera är det värsta, bara göra det 🙂
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *