Nu kör vi våroutfit fast snön ligger kvar

 
ANNONS för Country Dreams 
 
Igår tog jag Elins lilla bil i snygga våroufiten för att möta upp henne på lite fika och övingskörning i stan. Det går så bra nu så det är så kul att få sitta bredvid. Snart får jag även börja köra med Philip. Tänk vad stora ungar jag har nu!
 
 
Hur snygg är inte denna våroutfit, älskar rosa och man känner sig så lite mer pigg när man får på sig det eller är det kanske sminkningen 🙂 Det är inte varje dag man klär upp sig här ute på landet, men igår var jag på väg till stan då blev det både smink och våroutfit. 
 
Busnel har kommit med en rosa jacka och som vanligt med guldiga knappar och så sitter den snyggt på. Jag har storlek small , de är ganska rymliga och den finns  HÄR 
 
 
Sjalen är i svart och vitt och i en storlek som inte är för liten eller för stor. Jag gillar inte när det blir för stort runt halsen men denna blir jättefin på och Marlene Birgers mönster är en klassiker som man känner sig tjusig i. Den finner du HÄR
 
 
 
Väskan är från Lexingston är stor och rymlig och passar både att ha till jobbet, träningen eller gå på stan. Älskar Lexington som alltid bjuder på så mycket fint. Den finns HÄR
 
 
 
Vårskor utan strumpor är det bästa jag vet, än så länge har vi snö här och kallt men dessa blir perkta sedan när värmen kommer och snön börja smälta bort. Vagabond har alltid stilrena snygga och dessa finns även i svart.  Skorna finns HÄR . Japp jag fick byta skor efter vi fotat dessa bilder, jag erkänner. Får vänta med skor utan strumpor lite till eller köra sådana där korta strumpor.
 
 
 
Outfiten kommer från Country Dreams som erbjuder mina läsare 20% på allt ordinare pris tom söndag 18/2 med koden LANDET20 i kassan så dras rabatten av HÄR 
 
Ha en härlig dag, det ska jag ha!
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Nu kör vi våroutfit fast snön ligger kvar”

  1. Har en liten fråga om du vill svara.
    Min dotter har chanels bok med den vita blomman på som ni har. Jag undrar om Kate Moss boken är mindre.
    De ska ligga på varandra och hon vill inte att den ska va större än chanel
    Ha en bra dag
    /Ann-Sophie

  2. Hej! Så snygg du är. Bara tipsa dig om att när du ska tvätta din Busnel kofta måste knapparna bort. De blir fula vid tvätt😞 Tack för en underbar blogg kram Pernilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *