Kryddor och lite blommor

 
 
Idag fick jag lite tid att pyssla i orangeriet igen. Först var jag och handlade lite kryddor och lite blommor och så har jag planterat frön. Älskar stå där ute i min egna lilla värld och bara låta händerna jobba. På bilden har jag inte börjat plantera bara kollat vilka krukor jag ska ha. 
 
 
 
Nu har vi två sjuklingar här i huset så nu får se hur länge jag får vara frisk. Jag hoppas jag klarar mig. 
 
Kram Lotta 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Kryddor och lite blommor”

  1. Gokväll ❤
    Så mysigt med lite kryddor❤ Själv ligger jag hemma och kurerar mig med en fruktansvärd hosta. Hoppas du klarar dig, Aloe Vera är toppen , säger jag som ligger och hostar 😂
    Kram på dig och trevlig kväll😉
    Linda
    Shopaholicmum.blogg.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *