Min sibiriska katt

 
Jag kan inte tänka mig livet utan den här håriga vännen. Han som vet att vi ska gå ut och pyssla fast jag inte ens tagit på mig skorna. Han som sitter utanför duschen eller stirrar på en på morgonen tills han fått sin frukost. Han som kurrar så mysigt och kastar sig på golvet innanför dörren när man kommer hem. 
 
Findus är som vakthund, så mot grannar och gäster kan han vara på sin vakt eller om han har kattvakt. Elin hon kan göra precis vad hon vill med katten för Findus ser nog henne som den bästa i familjen. 
 
 
 
I vilket fall så kärleken till den här håriga vännen så stor, så stor. Jag trodde aldrig när jag var liten att jag skulle få äga en egen katt, tänk att jag tål han och han är min. Tack bästa Lchf kosten för jag blev astmafri. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Min sibiriska katt”

  1. Skjønne du, som gir meg den perfekte starten på dagen – hver eneste dag 😀 Kaffekopp og dittlivpålandet er den ultimate bloggen for oss hjemme som drømmer om en gang å få eget liv på landet (nå bor vi på landet da, men ønsker oss et småbruk). Takk for den du er, og for at du deler med oss andre. Det gir god næring til å jobbe enda hardere for å oppnå vår drøm.

  2. Han är så fin eran Findus 🙂 Kan tänka mig vilken lycka det är att kunna ha en egen katt. Vi har ju en neva masquerade, Ikoz som min superallergiska vän kan gosa med. Kram på Alla hjärtans dag.

  3. Hej fina Lotta <3
    Sicken sötnos han är!! Kan tänka mig att han bringar mycket glädje och kärlek <3 Vi har en som tjatar om en hund här hemma… vi får se lite längre fram, men ska erkänna att jag börjar vekna..:)
    Tack för din omtanke och värme och jag önskar dig en riktigt varm och fin Alla <3 Dag!
    Varma kramar Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *